Amsterdam Plaza
Dienstverlening

Waarom je een hele nieuwe Hoverkart zou moeten aanschaffen

De nieuwe Hoverkart transformeert de mogelijkheden van de Hoverboard, zodat jonge kinderen (en zelf volwassenen) kunnen zitten op een hoverboard. Zo kunnen ze dezelfde afstand afleggen, met dezelfde snelheid maar dan zittend, in alle comfort. Al met al een stuk rustiger en comfortabeler vervoer dan wanneer je de hele weg zou moeten staan.

Je zou zelfs kunnen stellen dat het nog comfortabeler is omdat je minder coördinatie en balans nodig hebt om de hoverboard voort te bewegen. Al zittend is het een stuk makkelijker om met het hoverboard te navigeren. Daarnaast word je tot 20km per uur in de ervaring gezogen, omdat je dichter bij de grond zit. Op het eerste gezicht vraag je je misschien af of dit apparaat wel een wiel heeft. maar, zoals je misschien wel weet, bewegen hoverboards door middel van het laten kantelen van het frame. Uiteraard houden je handen de handgrepen aan de zijkant vast als je het hoverboard aan het gebruiken bent. je lichaam leunt naar voren of achteren, links of rechts, afhankelijk van waarheen je het frame wil kantelen.

 

Waarschijnlijk is het de meest intuïtieve cross-kart die ooit op de markt is gebracht en het gegeven dat je geen een extra apparaat hoeft aan te schaffen maakt het nog aantrekkelijker. Je hoeft alleen maar de hover kart vast aan de hoverboard te klikken en je bent klaar om te gaan. Toen de eerste hoverboards uitkwamen zagen mensen nog niet alle mogelijkheden die bij dit board hoorden. Maar met het verstrijken der jaren komen er steeds meer moderne eigenschappen en hulpstukken bij zodat het hoverboard op nog veel meer manieren gebruikt kan worden.

Als je al een tijdje zat te dubben of je een hoverboard (kart) wil aanschaffen, dan heb je nu waarschijnlijk nog meer redenen om tot aankoop over te gaan.

Waarom het een goede toevoeging is

Sommige mensen vragen zich waarschijnlijk af waarom ze een element zouden moeten toevoegen aan iets dat al een goed apparaat is. Om te beginnen is het berijden van ruw terrein een stuk veiliger. Vergeet niet dat de mogelijkheid bestaat dat je van een hoverboard kan vallen als je er opstaat, zeker op hellend terrein, en als je zit dan is de ervaring een stuk veiliger.

Omdat hoverboards meestal in een sociale setting gebruikt worden, kan een specifieke hover kart een nieuwe dimensie aan het plezier van hoverboarden toevoegen. In plaats van enkel van punt A naar punt B te reizen, kun je de hover kart gebruiken om een extra competitie element aan het reizen toe te voegen.

Je zou kunnen zeggen dat dit de goedkoopste manier is om een kleine pass-kart te hebben en de Hoverseat is de meest zekere manier meer plezier uit je hoverboard te halen.

 

 

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/

Gerelateerde artikelen

Zeg vaarwel tegen blijvende vermoeidheid dankzij deze behandeling

Loodgieter Amsterdam

iPhone reparatie in Amsterdam