Amsterdam Plaza
Image default
Auto's en Motoren

Waarom de Mitsubishi Outlander de perfecte familie SUV is

De Mitsubishi Outlander is de perfecte familie SUV voor een verscheidenheid van redenen. Hij heeft veel ruimte voor zowel mensen als vracht, hij is comfortabel om in te rijden, en hij haalt goede brandstofkilometers. Plus, hij is betaalbaar en wordt geleverd met een lange lijst van functies die perfect zijn voor gezinnen.

De Mitsubishi Outlander PHEV is een crossover SUV die een indrukwekkende combinatie van brandstofbesparing, prestaties en comfort biedt. Hij wordt aangedreven door een 2.4-liter viercilinder motor en twee elektromotoren, die samenwerken om een indrukwekkende 224 paardenkracht te produceren. De Outlander PHEV heeft ook Mitsubishi’s Super All-Wheel Control systeem, dat in alle rijomstandigheden voor een uitstekende tractie en stabiliteit zorgt. Met een volle lading heeft de Outlander PHEV een actieradius van maximaal 54 kilometer, waardoor het een ideale auto is voor stadsritten. De Outlander PHEV is ook verrassend betaalbaar.

Afhankelijk van het model Mitsubishi Outlander dat je hebt, is de aanbevolen minimum tijd om de batterij op te laden tussen 3 en 4 uur. Het is echter belangrijk op te merken dat dit alleen geldt als de batterij helemaal leeg is. Heeft de batterij nog wat lading over, dan kun je ermee wegkomen hem korter op te laden. De Mitsubishi Outlander laadkabel heeft een type 2 stekker en is geschikt voor 3 fase opladen met een maximum laadvermogen van 11kW. Dit geldt echter alleen voor de nieuwere editie van 2020 of later. De oudere versie beschikt nog over een type 1 laadkabel met een lager laadvermogen.

De Mitsubishi Outlander is de perfecte familie SUV om verschillende redenen. Hij heeft veel ruimte voor zowel mensen als vracht, hij is comfortabel om in te rijden, en hij haalt goede brandstofkilometers. Plus, hij is betaalbaar en wordt geleverd met een lange lijst van functies die perfect zijn voor gezinnen. De Mitsubishi Outlander PHEV is ook een geweldige keuze voor gezinnen, dankzij zijn indrukwekkende combinatie van prestaties en brandstofverbruik.