Amsterdam Plaza
Image default
Mode en Kleding

Voor duurzame damesmode ga je naar deze specialist in Utrecht

Ben jij op zoek naar unieke kledingstukken die jouw garderobe helemaal compleet maken? Duurzame fashionfanaten kiezen voor de bijzondere damesmode van LIVStores in Utrecht. Je vindt in deze unieke winkel alleen duurzame kledingstukken die grotendeels door Nederlandse ontwerpers bedacht en geproduceerd zijn onder de beste omstandigheden. Alle damesmode die je hier in Utrecht koopt, is uniek en wordt slechts in kleine oplages ingekocht vanuit de ateliers. De kans is dus klein dat je iemand tegen zal komen met hetzelfde item als jij hebt.

Geniet van de warmte van deze prachtige, duurzame truien

Een van de bijzondere collecties die je bij LIVStores in Utrecht vindt, bestaat uit duurzame damestruien van Nederlandse ontwerpers. Deze truien worden geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteit. Met een trui van deze duurzame kledingwinkel weet je daarom zeker dat jij ook in de koudere perioden van het jaar geniet van warmte. Bovendien gaan deze exclusieve damestruien jarenlang mee waardoor je de rest van je leven plezier hebt van jouw bijzondere trui uit Utrecht. Een prachtige collectie van exclusieve damestruien in Utrecht, is die van Loop.a life. Dit merk recyclet gebruikte katoenen en wollen truien om hier nieuwe garens van de maken die zij vervolgens gebruiken voor hun nieuwe collecties. Je bent van harte welkom in de winkel van LIVStores om deze prachtige truien in het echt te bekijken en te passen om jouw keuze te maken.

Koop hier jouw nieuwe kleding en straal met jouw persoonlijke stijl

Wil jij ook een van deze unieke kledingstukken mee naar huis nemen zodat jij kan stralen? Kom dan langs in deze exclusieve winkel voor damesmode in Utrecht en maak jouw keuze uit een van de damestruien of andere collecties. Het is ook mogelijk om in de online winkel jouw nieuwe favoriete kledingstukken te bestellen. Vind je het lastig om te kiezen of twijfel je welke kledingstijl het beste bij jou past? Laat je dan vooral adviseren door de eigenaresse. Zij helpt je graag om een passend kledingstuk te vinden waarin jij je goed en zelfverzekerd voelt.