Amsterdam Plaza
Dienstverlening

Veilig slot open laten maken

Een goede slotenmaker Den Haag vinden kan soms moeilijk zijn omdat er ook een hoop malafide slotenmakers actief zijn in Den Haag en omgeving. Een slotenmaker Den Haag kan een slot veilig open maken zonder het te beschadigen, maar een malafide slotenmaker kan dit niet.

Het is verstandig om altijd te kijken of een slotenmaker Den Haag de juiste keurmerken heeft. De belangrijkste hiervan is het politiekeurmerk veilig wonen. Een slotenmaker Den Haag met deze keurmerk is dus goedgekeurd door de politie en heeft alle benodigde certificaten.

Een andere onderscheid is dat een slotenmaker Den Haag het slot veilig en onbeschadigd openmaakt voor tussen de 40 en 100 euro. Dit is afhankelijk van de tijd en dag. Ook natuurlijk het slot. In de nacht en weekend betaal je bijvoorbeeld meer. Een malafide slotenmaker vraagt aan de andere hand een belachelijke bedrag van tussen de 200 en 800 euro. Naast het belachelijke bedrag kunnen ze het slot niet eens veilig open maken. Ze slopen vaak het slot en vragen ook nog eens geld voor het vervangen ervan.

Het is dus verstandig om op een aantal dingen te letten als je buitengesloten raakt. Op de prijs en dit doe je door naar het tarief te vragen voordat je adres of wat dan ook opgeeft. De andere is op de keurmerken dat een slotenmaker Den Haag heeft.

Gerelateerde artikelen

Bedrijfsuitje

Tijd en energie besparen met een goede schrobmachine

Loodgieter Amsterdam