Amsterdam Plaza
Image default
Dienstverlening

Tips voor het inpakken van je opslagruimte Leiden

Tips voor het inpakken van je opslagruimte Leiden

Stel je voor dat je een weerbericht ziet waarin wordt opgeroepen tot vriestemperaturen en je realiseert je dat al je kleding voor koud weer in de opslag ligt. Met dalende temperaturen en een gierende wind, ga je naar je opbergruimte toe en begin je te zoeken naar je winterkleding. Binnen no time valt er weer een stapel dozen om, is je opbergruimte een puinhoop en heb je nog steeds geen warme laarzen en een dikke winterjas.

Voor je het weet is er een stapel dozen omgevallen, staat de helft van je spullen buiten de opslagruimte en heb je je laarzen nog steeds niet gevonden. Hoe erg dat ook mag klinken, stel je de frustratie voor wanneer je een week later je realiseert dat al je kerstversieringen en bakvormen ook in de opslag liggen. Je snapt het wel.. Onze volgende tips helpen je om je opslagruimte Leiden netjes en gestructureerd in te richten.

1 Plak een label op elke doos die u inpakt.

Label elke doos aan de bovenkant en ten minste één kant met een uniek doosnummer, de kamer waar het vandaan komt en de inhoud van de doos. Plaats een speciaal merkteken op dozen die u mogelijk op een bepaald moment tijdens de opslag nodig hebt en vergeet niet om ze als laatste in uw opslagruimte te plaatsen. Wees zo gedetailleerd mogelijk met de inhoud.

2 Kies één doosmaat voor de meeste spullen.

Dozen van hetzelfde formaat helpen bij het stapelen en de toegankelijkheid. De kleine of middelgrote dozen van Life Storage zijn perfect voor de meeste van uw bezittingen. Houd er rekening mee dat grote dozen uitstekend geschikt zijn voor items die niet erg zwaar zijn, maar mogelijk niet goed op de bodem van grote stapels staan. Grote dozen (vooral onderaan een stapel) zijn ook moeilijker te verwijderen als je er iets uit nodig hebt.

3 Houd rekening met de items die u mogelijk binnenkort nodig hebt.

Tot slot attenderen wij u graag op dingen die u niet regelmatig gebruikt tijdens het inpakken. Deze kunnen later nodig zijn. Denk goed na over wat je nodig hebt terwijl je spullen in de opslag staan, en let extra op seizoenartikelen.

https://oomenopslag.nl/