Amsterdam Plaza
Image default
Entertainment

Suplocaties in amsterdam

Ben je op zoek naar goede locaties om te kunnen suppen in Amsterdam? We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet. Voordat je gaat beginnen met suppen kun je natuurlijk een supboard huren. Wil je vaker gaan suppen dan is het wellicht ook interessant om over te gaan tot de aanschaf van een goed supboard.

1.  Amstel bij Sup Culture Club

Als je ee supboard gaat huren dan is Suppen bij de Sup Vulture Club in Amsterdam de beste optie. Dit bedrijf zit op een mooie ruime locatie aan de Amstel en is voorzien van veel faciliteiten zoals douches, kleedkamers en kluisjes. Vanaf de basis heb je de mogelijkheid te kiezen tussen 2 totaal verschillende richtingen. De ene kant ga je naar het drukke centrum en als je de andere kant op gaan ga je de natuur in.

2. Amstedamse grachten

Hoe lekker is het om midden in het centrum lekker te suppen. Lekker mensen kijken en heerlijk door de grachten met je supboard.

3. Amsterdams bos

Het Amsterdamse bos is groot en je hebt er een mooie kano-vijver waar je natuurlijk kunt varen met je kajak of kano (met je eigen opblaasbare kano of gehuurde) maar ook met een supboard. Verder heb je er een pannenkoekenhuis waar je heerlijk kan eten en andere faciliteiten zoals een kinder zwembadje, geitenboerderij en een trimbaan.

4. Park ‘Somer Lust’

Dit park ligt ook aan de Amstel en is een plek waar ook veel te beleven is. Er meren veel bootjes aan en je hebt verschillende restaurantjes en een ijssalon. Daarnaast kun je natuurlijk lekker suppen over de Amstel waar altijd wel mensen op het water zijn.