Amsterdam Plaza
Image default
Entertainment

Je visspullen online kopen of niet?

Je visspullen online kopen of niet?

Steeds vaker zien we de pakketdiensten door de straat rijden, doordat veel vaker dan vroeger online wordt besteld. De winkelstraten worden steeds rustiger en winkelpanden blijven soms voor lange tijd leeg staan. Dit alles is een beweging waarin online winkelen uiteindelijk de norm wordt. Ook de hobby-artikelen volgt deze beweging, zo ook bij de hengelsport. Dit maakt het direct aanschaffen van een doosje maden, haken, dobbers wel lastiger, of toch niet?

 

Online je visspullen kopen

De kwaliteit van de webshops is in de jaren ook verder ontwikkeld. Daar waar je in de vaste lokale sportviswinkel nog kunt voelen en proeven, lukt dit nu ook al bijna via digitale schermen bij de online hengelsport winkel. Eigenlijk is hier ook alles te vinden. De vaak heldere foto’s, soms vergezeld van uitgebreide productvideo’s, verstrekken veel informatie over het product. Daarbij kan er soms meer informatie gevonden worden dan bij de hengelsport zaak om de hoek. Ook het serviceniveau is vaak hoger. Te denken valt aan het retourbeleid en achteraf betalen. Je hoeft daarbij de deur niet meer uit. Dit is ook de reden dat webshops zo succes blijken in Nederland, maar ook in de landen om ons heen. 

Wel zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten, of je wel een goede webshop te pakken hebt. Zie onder enkele aandachtpunten; 

  • De “wie zijn wij?” pagina. Daar waar je de lokale hengelsportwinkelier waarschijnlijk bij voornaam kent, is dat online een stuk lastiger. Echter geeft deze pagina wel een indruk met wie je te maken heeft. 

  • Heeft het een Webwinkel keurmerk? Het kunnen dragen van een webwinkelkeur vraagt minimale te bieden service en aan te houden garantie- en servicevoorwaarden. 

  • Lees de garantie- en servicevoorwaarden op de site. Mocht het product niet voldoen is het wel fijn te weten of en hoe het product terug kan naar de leverancier.

  • Hoe netjes is de site? Een overzichtelijke en opgeruimde site laat zien dat er aandacht aan is besteed. Vaak zie je dit ook terug in de service en goede verpakking van producten. 

 

https://www.sportvisgigant.nl/