Amsterdam Plaza
Beauty en verzorging

Smoothiebar huren In Amsterdam?

Op zoek naar een originele smoothiebar in Amsterdam voor je event op locatie?

Shakes on Wheels heeft de gaafste smoothiebarren beschikbaar voor elke gelegenheid!

Je kan een smoothiebar huren tegen zeer redelijk tarieven, die allemaal transparant op de website staan aangegeven. Daarnaast hebben ze ervaren bartenders en een altijd zeer uitgebreid menu waar ze samen met jou de lekkerste smoothies uit kiezen.

Shakes on Wheels is een zeer ervaren partij dan al op ruim 1000 events verse smoothies heeft gemaakt, ze weten dus wat ze aan het doen zijn. Met hun manier van werken nemen ze alle zorgen weg bij jou als event organisatie. Ze zijn meedenken en oplossingsgericht. 

Ze zijn in te zetten voor bedrijfsevenementen, beurzen, congressen, festivals en nog veel meer. Op de meeste grote eventlocaties van Amsterdam hebben ze dan ook al voldoende ervaring. En uit ervaring kunnen we vertellen dat het best handig is als je cateraard goed de weg weet 😉

Wil je wel verse smoothies maar niet persé een smoothiebar, dan is het misschien een idee om de smoothies te laten bezorgen met hun optie tot smoothie catering. Alles smoothies worden dan keurig gekoeld afgeleverd in een koelbox met datumstickers.

Het is in heel Amsterdam mogelijk om smoothies te bestellen of een smoothiebar te laten verzorgen. Hou er wel rekening mee dat ze graag minimaal 60 gasten willen serveren. Het is daarom vaak geschikter voor bedrijven dan voor particulieren.

Lees je dit als particulier en wil je zelf thuis aan de slag. Dan kan je met hun smoothie recepten heel goed vooruit. Hier geven ze regelmatig updates met de lekkerste recepten, en houden hierbij rekening met de seizoenen. Doen ze trouwens ook als je ze inhuurt hoor.

Organiseer jij binnenkort een leuk event dan kunnen wij an harte aanbevelen om eens een kijkje te nemen op hun website. 

 

http://shakesonwheels.nl