Amsterdam Plaza
Beauty en verzorging

Alles wat je moet weten over cryolipolyse (CoolSculpting) voor buikvet

CoolSculpting is een niet-invasieve vetverwijderingsprocedure die is ontwikkeld om hardnekkig lichaamsvet te verwijderen en waarmee specialisten buikvet verwijderen. Het kan op de maag worden gebruikt om patiënten te helpen op een niet-invasieve manier lagen buikvet te verminderen. Het wordt ook wel vet bevriezen genoemd. Zonder invasieve chirurgie of hersteltijd, geeft het patiënten de verbazingwekkende mogelijkheid om hun buikvet te bevriezen en hun buik opnieuw vorm te geven. CoolSculpting is een procedure die overtollig lichaamsvet effectief vermindert. Het verwijdert effectief en nauwkeurig vet door vetcellen te bevriezen met behulp van gecontroleerde koelenergie. Studies hebben aangetoond dat mensen na slechts één therapie tot wel 27% vetcellen kunnen verminderen.

CoolSculpting als middel voor het verwijderen van buikvet

Omdat CoolSculpting een nauwkeurige methode is, werkt het ongelooflijk effectief op het buikgebied. Zelfs wanneer mensen routinematig een gezonde trainingsroutine volgen, worstelen veel mensen met aanhoudende plekken met buikvet. CoolSculpting kan echter de moeilijkheid van gewichtsverlies verlichten door mensen in staat te stellen doelbewust buikvet te verminderen. Patiënten kunnen hun buikuitstulpingen snel verminderen zonder vermoeiende crunches of invasieve liposuctie behandelingen te moeten ondergaan. Het proces omvat het op een slimme manier wegvriezen van buikvet. Misschien verklaart dit waarom de procedure soms wordt aangeduid als koele of vriesliposuctie. Het bereikt dezelfde effecten bij vetverlies als traditionele liposuctie zonder de bijbehorende gevaren of hersteltijd.

Hoe CoolSculpting buikvet bevriest

CoolSculpting richt zich op onderhuids vet, dat zich direct onder de huid bevindt. De kronkelige laag buikvet die zich in de loop van de tijd ophoopt, is dit soort vet. Alleen een streng dieet, intensieve aerobe training of een geavanceerde vetverwijderings techniek zoals CoolSculpting kan zorgen dat mensen hier vanaf komen. Deze methode kristalliseert vetcellen, wat helpt om buikvet te bevriezen. Deze gekristalliseerde vetcellen verschrompelen en sterven uiteindelijk af, waarna ze normaal gesproken uit het lichaam verdwijnen.

Resultaat bevriezing buikvet

Patiënten zullen de opmerkelijke resultaten van de CoolSculpting-behandeling binnen 6 tot 8 weken zien. De grootste resultaten zijn meestal zichtbaar na 14-16 weken, omdat het lichaam tijd nodig heeft om de vetcellen effectief af te voeren. Maar zodra je lichaam het vet heeft verwijderd, zul je merken dat je er strakker en slanker uitziet. Je past snel weer in je favoriete broek met een kleiner buikje en een soepel gevormde vorm. Het wonder van CoolSculpting is dat het effectief en onherroepelijk vetcellen verwijdert.