Amsterdam Plaza
Afvalverwerking

Schoonmaakhulp nodig? Schoonmaakbedrijf Schoonpand, kwaliteit tegen interessante voorwaarden!

Iedereen functioneert beter in een schone omgeving. In zo’n ruimte ontstaan als vanzelf orde en rust. Thuis installeert zich dan een gezellig welbevinden, op kantoor kunnen werknemers de weg inslaan van rustige efficiëntie en creativiteit. Een schone omgeving leidt tot mentale helderheid. Een goed schoonmaakbedrijf zoals Amsterdam Schoonpand kan daarbij helpen. 

Hoewel dit bedrijf gevestigd is in Amsterdam beschikken we over werknemers in het hele land. Waar u zich ook bevindt in Nederland, we komen tot bij u. En wat u maar nodig hebt dat verband houdt met schoonmaken, we kunnen alle klussen voor u uitvoeren, van de meest dagdagelijkse tot de meest gespecialiseerde. 

Schoonpand levert een breed scala aan diensten

Opleveringsschoonmaak: Verhuist u naar een nieuwe woning of bedrijfsruimte? Wij maken hem eerst grondig schoon, van boven tot onder. Nadat we zijn langsgekomen voelt het pand fris en aangenaam aan, wat het enthousiasme van uw huisgenoten of werknemers vergroot. 

Bedrijven, instellingen en privépraktijken: Schoonmaakklussen zoals het onderhoud van trappenhuis en liften, het reinigen van vloeren, schoonmaken van kantoren, ruiten wassen en nog veel meer behoren tot de mogelijkheden. We houden uw werkruimte aantrekkelijk schoon. Op die manier heeft uw onderneming een goede uitstraling op uw werknemers, klanten en gasten. 

Voor particulieren: Wordt het moeilijk om alles zelf in het huishouden te blijven doen? We komen zo vaak langs als u wenst en voeren de huishoudelijke taken uit waar u behoefte aan hebt. Met onze hulp blijft uw huis in alle omstandigheden de vaste plek waar u zich goed voelt. 

Evenementen: Voor de aanvang van het evenement geven wij de zaal een goede schoonmaakbeurt. Ook tijdens het gebeuren kunnen we ervoor zorgen dat alles er steeds netjes blijft uitzien, en achteraf zorgen we ervoor dat alles weer net zo schoon is als het was voor het evenement begon. 

Detachering: Zijn een of meerdere personeelsleden van uw schoonmaakploeg afwezig, dan kunnen we u een tijdelijk contract aanbieden. Meestal kunnen we binnen de twee uur op locatie zijn met goed opgeleid personeel. Schoonmaakbedrijf Amsterdam verzorgt ook de schoonmaak van kinderdagverblijven. 

Voor de horeca: We leveren eveneens personeel dat specifiek is opgeleid voor de horeca, zoals kamermeisjes, barmannen, tot en met chef-koks. 

Interessante voorwaarden

Niet het minst belangrijke aspect: we zijn goedkoop! Bovendien zit u bij ons niet vast aan langdurige contracten.  Afspraken maken verloopt flexibel. We kunnen maandelijks komen, wekelijks, dagelijks of voor een eenmalige klus. Ook kunt u kiezen wanneer u het liefste hebt dat de schoonmaakbeurt plaatsvindt, in de ochtend, de middag of de avond.  Ons personeel is goed opgeleid, gemotiveerd en Nederlandstalig.  We doen er alles aan om u en de mensen om u heen een schone, rustgevende en bijgevolg inspirerende omgeving te bieden.  Meer weten? Neem snel contact met ons op.

https://schoonpand.nl/