Amsterdam Plaza
Image default
Auto's en Motoren

Mijn ervaring met mijn tweedehands renault clio

Ben jij van plan om een nieuwe auto aan te schaffen? Waarschijnlijk twijfel je nog over welk type en of je een nieuwe, occasion of tweedehandsauto wilt. Kijk, ik kan niet in je portemonnee kijken, maar ik kan je wel vertellen over mijn ervaring met het kopen van een tweedehands renault clio. 

Waarom ik een tweedehands renault clio heb gekocht

Je vraag je wellicht af waarom ik ervoor gekozen heb om een tweedehands renault clio aan te schaffen in plaats van een nieuw exemplaar. Nou het antwoord is simpel: ik was destijds net klaar met mijn studie en nog niet heel lang aan het werk. Ik had nog niet genoeg gespaard om een breder budget te hebben voor een auto. Ik wilde er wel graag een, want zo heb ik meer vrijheid om mij te verplaatsen (ik reis veel voor werk en privé wonen mijn vrienden aan de andere kant van het land). Verder zocht ik wel redelijk op korte termijn een nieuwe auto, want ik wilde niet te lang wachten. Het openbaar vervoer is niet goedkoop en de trajecten waar ik in zit zijn vaak onplezierig druk. Ik heb toevallig een vriend die kennis affiniteit heeft de automotive-branche en zo raadde hij mij viaBovag aan. Dit is een van de vele aanbieders die tweedehandsauto’s heeft. Ik vond dit wel even spannend, want juist omdat ik niet zo bijzonder veel over auto’s weet, was ik een beetje bang dat ik een verkeerde aankoop zou doen. Gelukkig bleek mijn contactpersoon meer dan betrouwbaar te zijn en nam er erg de tijd voor om uitleg te geven over een paar tweedehands renault clio’s. Dit heeft erg goed uitgepakt, want tot op de dag van vandaag ben ik heel erg tevreden over mijn donkergrijze wagentje! Wat het allermooiste is? Ik sta nooit meer op overvolle treinen of bussen te wachten, die regelmatig onaangenaam ruiken en afwijkende aankomsttijden hebben.