Amsterdam Plaza
Bedrijven

Met je eigen SUP board door de Amsterdamse grachten?

Wil je lekker sportief bezig zijn, gezellig een dagje eropuit of gewoon op je gemak genieten van de omgeving? Suppen is een geweldige manier om Amsterdam vanaf het water te ontdekken. Je kunt op plekken komen waar je normaal nooit komt en beleeft Amsterdam zo op een totaal andere manier. En hoe leuk zou het zijn om dat met je eigen SUP board te doen?

Suppen is bovendien geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je jong bent of oud, sportief of niet, groot of klein; suppen is enorm toegankelijk en makkelijk om te leren. Het is geen toeval t suppen de snelst groeiende watersport van dit moment is en ook ongekend populair tijdens de coronacrisis.

Maar welk SUP board heb je nou nodig? Er zijn ontzettend veel merken en verschillende soorten boards, dus het is best lastig om te bepalen welk board bij je past en dat is nou precies waar Rody en Muriel van Watersport Meerstad je bij willen helpen.

Vanuit hun passie voor suppen hebben Rody en Muriel Watersport Meerstad opgericht, met als doel om zoveel mogelijk mensen het water op te krijgen. Ze richten zich vooral op de beginnende suppers. In hun webshop vind je een ruim assortiment aan supboards van merken als Jobe, MOAI en Aqua Marina. Rody en Muriel onderscheiden zich van andere webshops door hun persoonlijke benadering, goede service en snelle verzending. Binnen een dag kun je je SUP board in huis hebben en kun je de Amsterdamse grachten verkennen of wellicht kies je liever voor het Amsterdamse bos?

Naast ontzettend leuk is suppen ook een va de goedkoopste watersporten. Bij Watersport Meerstad vind je een groot aanbod aan kwalitatief goede SUP boards tegen een scherpe prijs. Bekijk bijvoorbeeld eens het enorm populaire MOAI 11’ SUP board.

Gerelateerde artikelen

Plaatselijke slotenmaker? Superslotenmakers.nl !

De juiste schoenen voor jouw outfit vinden

De makkelijke en originele ‘Spira’ kerstboom