Amsterdam Plaza
Image default
Bedrijven

Een Citroën 2CV eend huren

Heb jij ook zo’n zin om er weer eens lekker op uit te trekken? Een heerlijk dagje toeren met vrienden, familie of je eigen gezinnetje?

Natuurlijk wil je dat, maar dan moet je wel weten wat je in deze tijd kunt ondernemen. Een van die dingen is een heuse oldtimer huren. Een dagje gegarandeerd plezier op en rond de polderwegen.

Een Citroën 2CV huren

Wie kent hem niet? De Citroën 2CV, of wel de “Lelijke Eend”? Wat een apart autootje was dat! Een typisch Frans model. Simpel, maar toch ook elegant. Een lollige auto om eens een rondje in te maken.

Niet alleen om de naam. Ook om de unieke manier waarop dat Eendje op de weg lag. Rustig snorrend lukte het de 2CV om mee te komen op onze snelwegen. Soepeltjes en bedeesd nam het de bochten. Schakelend met dat pookje dat verrassenderwijs uit het dashboard stak.

De 2CV was een uiterst geliefd autootje. Hele volksstammen hebben er mooie herinneringen aan. Herinneringen die jij je nu ook kunt toe-eigenen, door er een te huren.

Waar huur ik een Lelijke Eend?

Dat huren doe je uiteraard bij een specialist. Een verhuurbedrijf die de auto in de oude staat heeft teruggebracht. Alles origineel, tot en met de oude vertrouwde donkerblauwe nummerplaat. De 2CV is echter ook aangepast aan de tijd. Zoals veiligheidsriemen voor en achter. Zo ook, coronaproof schoongemaakt.

De Eend is geschikt voor vier personen. Leverbaar in meerdere kleuren. Rood, geel, maar ook het sjiekere bordeaux-rood of lavendel. Zo gewenst, in cabrio-uitvoering. Heerlijk het dakje open. Een meeliftend zonnetje.

Daarbij is het mooie Lelijke Eendje ook uiterst geschikt om prachtige plaatjes te schieten. Als middelpunt in het bos of aan de rivier. Of als decor voor foto’s met je gezin. Unieke plaatjes van een onvergetelijke dag.

Wil jij ook een Citroën 2CV huren? Kijk dan snel op de website van HuurEenOldtimer.nl voor meer informatie, vragen en advies.