Amsterdam Plaza
Sport

Manuele therapie in Amsterdam West

Op zoek naar een praktijk voor manuele therapie in Amsterdam West? Kies dan net zoals ik voor De Fysio Man. Ik voelde me al tijden stijf, al helemaal aan mijn nek. Als ik een onverwachte beweging maakte kraakte hij zelfs, het hinderde mij tijdens het kickbocksen.

Daarom besloot ik destijds om op zoek te gaan naar een professional die me verder kon helpen. Ik wilde gewoon normaal opzij kunnen kijken zonder dat ik pijn had aan mijn nek. Daar heeft de manuele therapie en de massages van deze praktijk me echt ontzettend mee geholpen.

Hardere delen van het lichaam

Maar waar richt manuele therapie in Amsterdam West zich op? Deze vorm van therapie richt zich voornamelijk op de hardere delen van het lichaam. Het gaat hierbij dus om het verbeteren van de beweeglijkheid en het verbeteren van de houding. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kleine, nauwkeurige en pijnloze oefeningen.

Hierdoor nemen de klachten langzaamaan af. Sommige mensen zijn zelfs al binnen 1 a 3 behandelingen van alle klachten af.

Verminderde klachten aan mijn nek

Allereest ging de manueel therapeut in Amsterdam West op zoek naar de oorzaak van mijn nekklachten. Want waar komt het door dat ik deze klachten heb? En waar ligt het aan? Door hoe ik beweeg, of door mijn houding?

Nadat hij wist waar het aan lag, zijn we aan de slag gegaan met de behandelingen. Na een paar behandelingen merkte ik meteen vooruitgang. Zo fijn om me weer normaal te kunnen bewegen en mensen naast me aan te kunnen kijken.

Verkeerde beweging

Nekpijn kan komen door overbelasting of door een verkeerde beweging. Uit het onderzoek van de manueel therapeut blijkt dat ik een verkeerde houding heb. Al helemaal wanneer ik achter de laptop zit, heb ik de verkeerde houding. Hij heeft me geleerd om een betere houding aan te nemen. Bovendien heeft hij er voor gezorgd dat de pijn die ik voor de behandelingen ervaarde, weg ging.

Compleet klachtenvrij

Na ongeveer 5 behandelingen was ik klachten vrij en kon ik weer alles doen wat ik wilde. De Fysio Man heeft me geleerd hoe ik moet staan en dat ik op mijn houding moet letten wanneer ik achter de laptop aan het werk ben.

Dankzij hem ga ik klachtenvrij door het leven en daar ben ik deze professional zo onwijs dankbaar voor! Ik sport weer en heb nooit meer pijn aan nek. En als ik wel pijn aan mijn nek heb bel ik deze manueel therapeut weer op.

Jan van Galenstraat 301
101 56 CB Amsterdam
info@defysioman.nl
020-3542926

https://defysioman.nl/