Amsterdam Plaza
Image default
Sport

PS of Sweden: de ideale combinaties voor paard & ruiter

Zeker bij wedstrijden zoals springwedstrijden of dressuurconcoursen, is het niet alleen belangrijk hoe jij er zelf uitziet als ruiter maar ook hoe je je rijdier hebt verzorgd. Daar hoort natuurlijk algemene verzorging bij, zoals het kammen van de manen, het bijwerken van de hoeven en het roskammen van de vacht maar ook de ‘outfit’ van je paard is belangrijk. Bovendien moet deze uitrusting er wel spectaculair uitzien maar mag dit het paard geen ongemak bezorgen. In dit artikel daarom meer informatie over PS of Sweden, het welbekende merk dat zijn collectie voor paarden afstemt om de collectie voor ruiters.

Een greep uit het aanbod van het prestigieuze PS of Sweden

PS of Sweden staat bekend om zijn uitgebreide collectie aan casual rijkleding zoals polo’s en jasjes in zachte tinten. Daarnaast heeft het merk ook een lijn uitgebracht speciaal voor het rijdier. Zadeldekjes, hoofdstellen, frontriemen en bandages. Je kunt eindeloos variëren in kleurcombinaties en alle uitrustingsstukken voor het paard matchen mooi bij de rijkleding van het merk. Omdat er voornamelijk basiskleuren worden gebruikt laat PS of Sweden zich bovendien uitstekend combineren met rijkleding van andere merken en de welbekende Samshield cap.

Kies een leverancier met een breed aanbod aan gerenommeerde merken

Net als in de gehele kledingbranche, wordt rijkleding steeds vaker via internet verkocht. Let bij het uitkiezen van een webshop goed op het gehele aanbod. Zoals eerder gezegd kun je een merk als PS of Sweden uitstekend combineren met bijvoorbeeld Samshield kledingof losse items zoals een Vestrum rijbroek. Dan is het wel prettig dat je dit bij dezelfde winkel kunt bestellen.

Kies overigens ook altijd een webshop die ook een fysieke winkel heeft. Veel rijkleding en caps kunnen namelijk op maat gemaakt worden voor een perfecte pasvorm.