Amsterdam Plaza
Image default
Beauty en verzorging

KOREAANSE SKINCARE EN NIACINAMIDE

Zoek voor de beste niacinamide huidverzorgingsproducten naar crèmes en vochtinbrengende crèmes die ten minste 5% van het ingrediënt bevatten. En gebruik ze volgens de voorschriften – gebruik kan je huid gevoelig maken voor zonlicht. Mijn persoonlijke favoriet is Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Regenerating Cream, die een krachtige dosis van 5% niacinamide bevat. Hydrateer en kalmeer je huid terwijl je tegelijkertijd rimpels bestrijdt met deze gezichtscrème met peptide-infusie. De formule combineert retinol SA met glucosecomplex en hyaluronzuur om de celvernieuwing te stimuleren en de droge huid in één stap te kalmeren. Bovendien trekt de lichte textuur snel in de huid en laat geen vettig laagje achter. Breng het elke avond na het reinigen aan voor het beste resultaat.

Wat is Niacinamide? Niacinamide veel gebruikt in koreaanse skincare, ook bekend als vitamine B3, is een essentieel bestanddeel voor een gezonde huid. Het reguleert niet alleen de talgproductie, maar reguleert ook de talg- en overtollige waterstroom door je huidcellen. Vanwege deze eigenschappen is Niacinamide een zeer effectieve behandeling gebleken voor veel voorkomende huidproblemen zoals droogheid, seborroe en roodheid, maar ook voor huidverkleuringen veroorzaakt door ontstekingen, hormonale onevenwichtigheid en andere factoren. Omdat het de oorzaak van veel huidproblemen aanpakt, kan Niacinamide de algehele gezondheid van uw teint na verloop van tijd verbeteren.

Als je een fanatieke huidverzorgings junkie bent, dan weet je waarschijnlijk al dat niacinamide (AKA vitamine B3) een van de meest goed onderzochte en krachtige ingrediënten is die je kunt gebruiken om de gezondheid van je huid te verbeteren. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat het kan helpen bij het verwijderen van melanine in je poriën, waardoor verstopping wordt voorkomen en hyperpigmentatie minder zichtbaar wordt. Het stimuleert ook de collageenproductie, wat de veerkracht verhoogt en fijne lijntjes en rimpels kan voorkomen, terwijl het de huidbarrièrefunctie verbetert om schadelijke bacteriën buiten en vocht binnen te houden.

Er wordt nog onderzoek in korean skincare gedaan naar de volledige effecten van de combinatie van niacinamide en andere producten, maar veel dermatologen zijn het erover eens dat u niacinamide en vitamine C in dezelfde huidverzorgingsroutine kunt gebruiken.” “Krijg ik last van niacinamide? Nee, niacinamide kan geen acne veroorzaken, omdat het een product op waterbasis is dat geen ruimte inneemt op de lipide (olie) laag van onze huid. Als acne echter niet wordt veroorzaakt door olie, maar door slechte hygiëne, allergieën of hormonen, dan zal het toevoegen van een vitamine C product aan je huidverzorgingsroutine niets meer bereiken dan het toevoegen aan je lijst van dure vochtinbrengende crèmes.

https://kocosmo.nl/