Amsterdam Plaza
Image default
Woning en Tuin

Koop je kerstboom en kerstversiering dit jaar bij IKEA Amsterdam Zuidoost

Het zijn de donkere dagen voor kerstmis, en wat kunnen we beter doen in deze donkere dagen dan ons huis omtoveren tot een sfeervol kersthuis. Een plek waar we samen met onze familie samen kunnen komen om kerst te vieren. Koop jouw kerstboom dit jaar bij IKEA Amsterdam Zuidoost en kies meteen de kerstversiering die bij jou past. 

Kerstsferen bij IKEA

IKEA is het grootste woonwarenhuis dat je in Nederland kunt vinden. Naast kasten, stoelen en Zweedse gehaktballetjes kun je er ook elk jaar terecht voor kerstversiering en kerstbomen. De vroege vogels onder ons zullen blij zijn om te horen dat je bij IKEA al vanaf begin november terecht kunt om kerstdecoratie en kerstbomen te kopen. 

De kersttrends van 2021

Uiteraard zie je bij IKEA veel Scandinavische invloeden terug in de kerstversiering, maar elk jaar komen ze ook met een aantal unieke items. Zo zijn dit jaar de glazen kerstballen weer terug in alle kleuren, vormen en maten. En wat dacht je van de ouderwetse papieren kerstster in frisse kleuren. 

Tip! Heb je altijd al een huisje willen bouwen van gemberkoekjes, net als in de film? Dit jaar is het mogelijk met de Vintersaga eetbare bouwset!

Kerstboom kopen in Amsterdam Zuidoost

Ook voor kerstbomen kun je terecht bij IKEA Amsterdam Zuidoost en andere filialen van IKEA. Vanaf begin november staan de kunstbomen in de winkel en vanaf eind november kun je ook echte Nordmann bomen kopen. Er is een breed scala aan kerstbomen voor zowel grote als kleine ruimtes. En mocht je echt weinig ruimte hebben dan kun je altijd kiezen voor een kerstdecoratie in de vorm van een kerstboom voor aan de wand. En wil je echt iets unieks, kies dan dit jaar voor een kerstboom gemaakt van bamboe. 

Kerstbomenactie

Wil je voor de kerst niet teveel uitgeven, maar wel een leuke kerstboom aanschaffen bij IKEA Amsterdam Zuidoost of een ander filiaal. Wacht dan tot de Kerstbomenactie van IKEA. Jaarlijks kun je vanaf eind november voor slechts 1 Euro een echte Nordmann kerstboom kopen ter waarde van 20 Euro. Een klein addertje onder het gras is dat je wel 20 Euro voor de boom betaald, maar je krijgt hiervan 19 Euro terug in shoptegoed bij IKEA.

IKEA Amsterdam Zuidoost

Bij IKEA Amsterdam hebben ze meer dan 30.000 vierkante meter aan interieur- en woonartikelen. Elk jaar vindt je ook bij deze winkel een groot assortiment aan kerstbomen en kerstdecoratie.

  • IKEA Amsterdam Zuidoost
  • Hullenbergweg 2
  • 1101 BL Amsterdam Zuidoost

Openingstijden:

  • maandag 10:00–21:00 uur
  • dinsdag 10:00–21:00 uur
  • woensdag 10:00–21:00 uur
  • donderdag 10:00–21:00 uur
  • vrijdag 10:00–21:00 uur
  • zaterdag 10:00–20:00 uur
  • zondag 10:00–18:00 uur

 

https://www.kerstboomthuisgeleverd.nl