Amsterdam Plaza
Image default
Woning en Tuin

Het sauzen van muren en plafonds als stukadoor in wssenaar

Het sauzen van muren en plafonds als stukadoor in wssenaar

Sauswerk is een techniek die wordt uitgevoerd door een stukadoor. Het lijkt heel erg op verven, maar het is net iets anders. Sauzen wordt namelijk alleen toegepast op muren en plafonds. Schilderen daarentegen, ook op kozijnen en deuren. Sauzen gebeurt vaak na het stuccen van een muur. Dit is zo, zodat het mooi afgewerkt is voor het een nieuw kleurtje krijgt. Door te sauzen ziet het huis er weer fris uit wat ook voor een lange tijd zo kan blijven. Bij Stukadoor Wassenaar is er sprake van jarenlange ervaring met sauzen. Zo kom je tot een resultaat waar je nog jarenlang van kan blijven genieten. 

Waarom je jouw muur en plafond moet sauzen

Het kan zo zijn dat je niet doorhebt hoe erg jouw muren zijn verkleurd. Roken kan hierdoor een oorzaak zijn. Hoe kun je dit tegengaan? Het is goed om eens in de paar jaar de muren en het plafond te sauzen voor een frisser gevoel in huis. Ook geeft het een betere look aan het huis zelf. Het sauzen is in elke ruimte mogelijk, zelfs in de badkamer. Het is mogelijk om voor elke ruimte een ander kleurtje of finish te kiezen, wat jij maar wilt. De door jouw gekozen kleur wordt zo nauwkeurig mogelijk door de stukadoor aangebracht voor het mooiste resultaat.

De kosten van sauswerk

Hoeveel het sauswerk gaat kosten, hangt af van een aantal punten, zoals de grootte van het oppervlak dat gesausd moet worden. Ook wordt er gekeken naar de staat van de muren en het plafond. Als deze niet goed is, zal het extra gaan kosten voor bijvoorbeeld een voorstrijk. De prijs wordt meestal per vierkante meter verrekend. Bij kleine oppervlakten, zoals een zijwand of toiletruimte, wordt er vaak een vaste prijs aangehouden. Een tarief per uur wordt dan aangehouden plus het materiaal. Je kunt dus alle kanten op door de wanden te sauzen. Voor een fijne prijs heb je zo een frisser huis.

https://www.stukadoorsbedrijfhoog.nl/stukadoor-wassenaar