Amsterdam Plaza
Image default
Aanbiedingen

Kantoorruimte huren in gemeente Zevenaar

De gemeente Zevenaar is genoemd naar de hoofdplaats Zevenaar en telt na de samenvoeging met Rijnwaarden, per 1 januari 2018,  43411 inwoners. Het is een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland.  Kantoorruimte huren in gemeente Zevenaar is zeer aantrekkelijk voor ondernemers. Door toenemende capaciteitsproblemen moet in de toekomst mogelijk het verkeer verder worden uitgebreid, maar in de gemeente Zevenaar lopen een aantal belangrijke verkeersaders. Bij de grensovergang Bergh Autoweg gaat de A12 in Duitsland in de Duitse A3. Het voorlopige eindpunt van de Betuweroute bevindt zich net ten oosten van Zevenaar. Deze goederenspoorlijn, die in Zevenaar door een 1500 meter lange spoorweg tunnelbak loopt, is net voorbij de Fergusonbrug aangesloten op het al lang bestaande spoortraject Arnhem-Emmerik. Zevenaar heeft een eigen station: Station Zevenaar. Verder zijn er serieuze plannen om de A15 vanaf Knooppunt Ressen naar Zevenaar door te trekken waar deze op de A12 zal worden aangesloten.

Kortom Zevenaar is dus zeer goed bereikbaar. Een kantoorruimte huren in Zevenaar heeft meerdere voordelen. Bent u op naar professionele kantoorruimte, dan is Zevenaar de ideale locatie. Als ondernemer vindt u hier namelijk alle faciliteiten die noodzakelijk zijn om uw bedrijf op een professionele manier te runnen vindt u op zeer korte afstand. Het bedrijfsverzamelgebouw is centraal gelegen en heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Voor de huur van de verschillende units zijn vaste prijzen. De prijs per unit is gebaseerd op de werkelijke oppervlakte. Alle kosten zijn bij de huur inbegrepen en zo weet u dus vooraf wat de kosten voor het huren van een kantoorruimte in Zevenaar. De kantoorunits in het pand zijn verschillend en van alle gemakken zijn voorzien.

Het pand goed onderhouden, zowel van binnen als van buiten. Op het eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid. Het pand is voorzien van innovatieve klimaatbeheersing welke de kosten voor energie reduceren. Alle kantoorunits en openbare ruimtes worden meerdere malen per week schoongemaakt.

Er is een centrale wachtruimte waar u uw gasten kunt ontvangen en waar ze tijdelijk plaats kunnen nemen. Er zijn verschillende openbare ruimtes in het bedrijfspand aanwezig, waar u eveneens gebruik van mag maken. Zoals een vergaderruimte, voor besprekingen of vergaderingen. Een keukenvoorziening die van alle gemakken is voorzien en een buitenzitje voor de lunch of koffie. Kom dus gerust langs bij Franklin business center. Dan bespreken we alle mogelijkheden voor kantoorruimte.