Amsterdam Plaza
Aanbiedingen

Kandelaars voor in huis

Kaarsen zorgen natuurlijk voor extra gezelligheid in huis tijdens de donkere dagen, of in je achtertuin tijdens de zwoele zomeravonden. Kandelaars zijn er tegenwoordig voor iedere woonstijl en in allerlei vormen en maten verkrijgbaar. Naast dat een prachtige glazen kandelaar voor op tafel praktisch is, heb je ook meteen een mooi accessoir in je huis. Sommige zorgen ook nog voor een extra leuk lichteffect. Natuurlijk zet je niet een kandelaar op tafel, dit oogt erg saai. Kandelaars kan je eindeloos combineren met elkaar, combineer het met bijvoorbeeld een leuk vaasje of groepeer een aantal kandelaars en waxinelichtjes bij elkaar.

More is more

Wanneer je meerdere kandelaars en kaarsen bij elkaar combineert zorgt dit direct voor een gezellige sfeer. Zo creëer je ook direct een levendige sfeer in je interieur en kan je heerlijk wegdromen in het geflikker van het kaarsenlicht. Zet de kandelaars bijvoorbeeld samen op een plateau, of dicht bij elkaar op je televisiemeubel, zo oogt het een geheel. Ook op de eettafel in combinatie met gouden of zwart bestek staat het ontzettend leuk. Wil je het geheel helemaal compleet maken, dan is een koffielepel van goud natuurlijk de manier om dit te doen.

Kandelaars combineren met accessoires

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een mooie kandelaar te combineren met wat accessoires. Zet een mooie lange dinerkaars in kandelaar, combineer dit met een leuk waxinelichtje en bijvoorbeeld een mooie, kleine vaas erbij. Heb je ergens een accessoires staan, bijvoorbeeld een tafelklok maar vind je dit net niet? Zet er dan eens een mooie kandelaar naast en het oogt al direct anders.

Kleuren combineren

Vaak zijn we wat bang om kleuren met elkaar te combineren en kiezen we liever voor safe. Tegenwoordig is het helemaal een trend om allerlei kandelaars en kleuren te combineren met elkaar. Het hoeft dus niet meer allemaal zwart bij zwart, of goud bij goud. Wat dacht je van een glazen, gekleurde kandelaar en combineer deze met een zwarte kandelaar of een andere kleur. Je kan natuurlijk ook verschillende glazen, gekleurde kandelaars bij elkaar combineren.

Spelen met hoogtes

Door kandelaars met verschillende hoogtes neer te zetten, zorg je voor een speelser en mooier effect. Wanneer je kandelaars van dezelfde hoogte bij elkaar zet, oogt dit al snel saai en simpel. Je kunt dus kandelaars van verschillende hoogtes met elkaar combineren, maar je kan er ook voor kiezen om dezelfde kandelaars, in verschillende maten te combineren. Denk hierbij aan de kandelaar Ring zwart. Tegenwoordig heb je ook kandelaars wat eigenlijk één kandelaar is maar die je kan voorzien van meerdere kaarsen, kandelaar Joyce of de Kandelaar Coen.