Amsterdam Plaza
Image default
Dienstverlening

iPhone reparatie in Amsterdam

Ik laat al een hele tijd de iPhones van mijn werknemers repareren bij Student Fixer. Mijn werknemers laten best vaak hun telefoon vallen, echt niet normaal. Gelukkig is Student Fixer echt de beste optie om je telefoon te laten repareren. In dit blog vertel ik jullie waarom.

Reparatie op locatie

Wat ik nog wel het grootste voordeel vind aan Student Fixer is dat je niet naar ze toe hoeft voor de reparatie van jouw iPhone. De monteur komt gewoon bij jou langs op locatie. Daarnaast repareren ze de telefoon binnen een half uur. Je krijgt vervolgens 12 maanden garantie op de reparatie.

Student Fixer vraagt geen voorrijkosten! Ze werken echt in heel Amsterdam en Zaandam dus als je een afspraak maakt voor de reparatie van jouw telefoon komen ze zo voorrijden. De monteur repareert de telefoon ter plekke in zijn eigen bus. Super handig als je het heel druk hebt.

Je hoeft namelijk het gebouw niet uit. Soms, als ik tijd heb, loop ik met de monteur mee. Zo leer ik ook nog eens wat op het gebied van telefoons en als ik vragen heb over apps of andere zaken worden die vragen ook gelijk beantwoordt.

De werkwijze

Student Fixer heeft een werkwijze die gebaseerd is op vier stappen:

  • Stap 1: neem contact met ze op;
  • Stap 2: omschrijf het probleem;
  • Stap 3: maak een afspraak;
  • Stap 4: de telefoon wordt gerepareerd.

Ik vind dit echt de beste werkwijze die er is. Daarnaast is het gewoon heel fijn. Bij ons op kantoor zijn we altijd druk. Bellen met klanten, meetings, vergaderingen, noem maar op.

Het is dus niet fijn als je weg moet om je telefoon te laten repareren. Sowieso, dat je je telefoon langere tijd kwijt bent is ook niet prettig. Daarom bel ik altijd Student Fixer, zodat de telefoons zo snel mogelijk weer optimaal werkend zijn.

Soorten reparaties

Je kunt voor verschillende reparaties bij Student Fixer terecht. Dit zijn bijvoorbeeld reparaties aan het beeldscherm, camera, microfoon, speakers, batterij, waterschade en nog veel meer reparaties.

Wat ik doe als ik twijfel of de reparatie mogelijk is, is eerst even bellen. Ze vertellen altijd gelijk of de reparatie mogelijk is en hoeveel dat gaat kosten.

Bel nu Student Fixer

Is jouw iPhone ook aan reparatie in Amsterdam toe? Dan raad ik je echt aan om Student Fixer in te schakelen. De service is uitstekend, kan ik je vertellen.

Je neemt contact op door ze te bellen op 085-0657485. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@studentfixer.nl of een WhatsApp bericht naar 06-40790100.

 

Student Fixer
Tappersweg 14
2031 EV Haarlem

https://studentfixer.nl/