Amsterdam Plaza
Woningen

In welk interieur past een stalen deur?

Moet jij heel binnenkort je voor- of achterdeur vervangen? Zit jij met de handen in het haar omdat jij niet weet welk type deur jij moet aanschaffen? Heb jij ooit gedacht om je huidige houten deur te vervangen met een stalen deur? Op deze pagina geven wij jou een heleboel tips en tricks die je kunt toepassen indien je besluit om een stalen deur aan te schaffen.

 

Wij horen u al luidop nadenken hoe een dikke lelijke stalen deur in uw interieur zal passen? U hoeft zich daarover geen zorgen te maken. De moderne stalen deuren worden in dunne profielen uitgevoerd. Hierdoor ogen zij heel strak en kunnen makkelijk hun plek in elke interieur vinden. Een stalen deur is tijdloos en past in vrijwel alle type interieurs. Het maakt niet uit wat voor type ramen of muren je hebt, een stalen deur kan in elke huis geplaatst worden. De deuren zijn gebruikersvriendelijk en kunnen ook gebruikt worden als roomdividers.

 

Behalve dat een stalen deur in alle type interieurs past heeft het ook heel veel voordelen.

Enkele voordelen van een stalen deur zijn:

–        Een stalen deur is brandwerend

Bij brand blijft een stalen deur nog recht overeind staan terwijl een aluminium deur binnen een korte tijd smelt.

–        Een stalen deur is helemaal van deze tijd

In deze tijd wilt eenieder een hot en happening interieur hebben. In zulke gevallen is een stalen deur een item die je zeker niet wilt missen.

–        Een stalen deur is duurzaam

Een stalen deur is niet goedkoop in aanschaf maar wij kunnen je garanderen dat jij nog heel lang zult genieten van deze aankoop/ investering.

–        Een stalen deur is aan te bevelen in een woning met kleine kinderen

Heeft u kleine kinderen rondlopen in huis en bent u altijd bang dat hun vingertjes bekneld kunnen raken in de speling van de deur? In zo een geval is de stalen deur de ideale oplossing. Een stalen deur sluit heel langzaam en heeft rondom heel weinig ruimte waardoor je verzekerd bent dat je kindjes geen ongeluk zullen krijgen indien zij besluiten om hun vingertjes in de spelingen te steken.

–        Een stalen deur heeft geen kozijnen nodig

Een stalen deur heeft geen kozijnen nodig. Stalen deuren draaien door waarbij de vloerpot de functie van een draaipunt heeft.

–        Een stalen deur kun je in verschillende kleuren en maten aanschaffen

Een stalen deur kun je ook op maat laten maken. Je kunt aangeven in welke grootte, type profiel en type kleur je de deur wenst.

–        Een stalen deur is onderhoudsvriendelijk

Een stalen deur rot niet, krijgt geen barst en zet in tegenstelling tot aluminium en pvc niet uit.

 

Ben jij geïnspireerd geraakt neem dan vandaag nog contact met een lokaal slotenmakerbedrijf. Op de website  https://www.deslotenmakeramsterdam020.nl/ kun je alle slotenmakers van Amsterdam terugvinden. Of ben je misschien gewoon je op zoek naar een slotenmakersbedrijf binnen/buiten Amsterdam dan kun je ook een kijkje nemen op de website https://www.deslotenmakeramsterdam020.nl/ramen/