Amsterdam Plaza
Bedrijven

Hoe kom ik de koude wintermaanden van dit jaar door?

Iedereen die in Nederland woont, weet dat het weer in ons kikkerlandje van de ene naar de andere dag volledig kan omslaan. Voordat je het ziet aankomen is het een hele dag aan het regenen of zal de kachel in het huis of op kantoor overuren aan het maken zijn. Je kan de weersomstandigheden niet voorkomen, echter kan je wel enige voorbereidingen treffen voordat het te laat is. Shoeplace speelt hier uitstekend op in door een assortiment met kwalitatieve buiten- en binnen schoeisels aan te bieden voor iedere weersomstandigheid. Naast de voorbereidingen die getroffen kunnen worden met betrekking tot het voetwaar, hebben wij ook nog andere tips voor je verzameld. Maak hier vooral gebruik van en ga een geweldige (warme) winter tegemoet.

Rekeninghouden met de weersvoorspellingen

Een voorspelling van het weer komt helaas in sommige gevallen niet uit. Uiteraard zitten daar ook momenten bij waar het juist een meevaller is wanneer ze niet uitkomen. Over het algemeen zijn voorspellingen echter wel een goede verwachting van wat kan gaan komen. De bekendste weerman van Nederland, Piet Paulusma, doet ieder jaar een voorspelling voor de winter, zo ook voor 2020-2021. Zijn verwachting is dat het dit jaar wellicht schaatsweer gaat zijn in één of meerdere perioden, waar dit vorig jaar helaas op veel plekken ontbrak. Op de vraag of het dit jaar een witte kerst gaat worden blijft het antwoord nog achterwege. In Nederland, was namelijk de laatste witte kerst, in 2010. De kans dat er dan ook dit jaar een witte kerst komt, is niet zeer groot. Dat deze winter in ieder geval een stuk meer winter en dus kouder gaat worden dan vorig jaar, is wel de verwachting. Genoeg reden om je voor te gaan bereiden hiervoor.

Zorgen voor de juiste kleding 

Voorbereidingen treffen voor de koude wintermaanden is het halve werk, maar zeker geen onbegonnen werk. Wanneer het koud is moet je jezelf natuurlijk een stuk warmer gaan kleden dan wanneer het hartje zomer is. Ditzelfde geldt voor als het regent, dan doe je ook de benodigde kleding aan die ervoor zorgen dat je niet- of minder nat gaat worden. Wanneer je buiten loopt in de kou is het een aanrader om in een jas te lopen die volledig tot de kin gesloten kan worden, met hierover een heerlijke warme sjaal. Als je vervolgens thuis komt, moet je er ook voor zorgen dat je in het ultieme comfort komt met hierbij de desgewenste warmte. Deze comfort en warmte kan je bereiken met warme spaanse sloffen. Deze kwalitatieve sloffen zijn namelijk van 100% wol, wat er voor zorgt dat je ook in de koude maanden kan genieten van heerlijke warme voeten. De spaanse slof is een unisex model, er zijn echter een aantal kleuren die maar tot maat 42 gaan en voornamelijk geschikt zijn voor dames. Deze spaanse sloffen dames vind je ook bij shoeplace. 

Door gebruik te maken van deze tips kan je in ieder geval al een aantal voorbereidingen gaan treffen om deze verwachte koude winter door te komen. Zorg dus niet dat je te laat bent met het kopen van je regenkleding, truien, sloffen en andere attributen om ook van deze winter een succes te maken.