Amsterdam Plaza
Image default
Kinderen

Het flexibele kinderdagverblijf met nieuwe app

Heb jij kinderen en ben je op zoek naar een kinderdagverblijf in Zwolle die jouw kinderen soms kan opvangen? Maak kennis met Kinderdagverblijf Pi! Wij zijn een kinderdagverblijf dat gevestigd is in Zwolle. Het leven kan soms hectisch en onregelmatig zijn. Op die momenten kan het soms goed uitkomen om jouw kind in een kinderdagverblijf in Zwolle te laten verblijven.

Bij ons zijn jij en je kind van harte welkom! Het kenmerkende van ons kinderdagverblijf is de flexibiliteit die we aanbieden. Zo kun je er voor kiezen om een bepaalde hoeveelheid uren af te nemen. Deze kunnen vervolgens naar wens ingevuld worden. Als ouder kun je bijvoorbeeld van te voren de dagen aangeven waarop jij kinderopvang nodig hebt. Zo kun jij zelf die uren inplannen.

Een zeer flexibel kinderdagverblijf in Zwolle

Als kinderdagverblijf in Zwolle biedt Kinderdagverblijf Pi kinderopvang aan voor verschillende wijken in Zwolle. Zo kunnen we onder meer kinderen opvangen en begeleiden in de buurt van wijken zoals Zwolle-Zuid, Stadshagen of Zwolle Assendorp. We zijn dagelijks geopend van 06.30 uur tot 19.00 uur.

Jouw rooster kan steeds van te voren aan ons worden doorgegeven. Op die manier kun je de door jouw afgenomen uren inplannen. Wil je toch een dag in de planning veranderen? Dan kun je dit tot een week van tevoren aangeven!

Een vast team van professionals

Kinderdagverblijf Pi is een kinderdagverblijf in Zwolle dat de beschikking heeft over een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal en een dagopvang. Wij werken altijd met een vast team van professionals en pedagogische medewerkers. Zij beschikken allemaal over veel ervaring.

 

Door met een vast team te werken bevorderen we de continuïteit. Dat zorgt ervoor dat jouw kind sneller vertrouwd raakt met ons kinderdagverblijf in Zwolle. Tijdens onze werkzaamheden maken we ook gebruik van de app Bitcare. Daarmee kunnen we dagelijkse activiteiten van kinderen vastleggen en foto’s delen. Zo kun jij als ouder een indruk krijgen van de gang van zaken op ons kinderdagverblijf!

Meer weten? Bezoek dan eens website!

Zou je graag meer weten over ons kinderdagverblijf in Zwolle, ben je benieuwd naar recensies van andere ouders en wil je een kennismakingsgesprek inplannen? Breng dan eens een bezoekje aan onze website! Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via via 038 8520096 (locatie Oosterenk) of 038 7676011 (locatie Hanzeland) als je direct met ons in contact wil komen.

http://kinderdagverblijfpi.nl