Amsterdam Plaza
Image default
Kinderen

Babyshower invulkaart ideeën

Een babyshower organiseren, super leuk! Als je wel eens een babyshower hebt georganiseerd, ben je er vast wel achter gekomen dat babyshower invulkaarten
een must zijn op een babyshower. Je hebt verschillende soorten invulkaarten in deze blog zullen er een aantal voorbeelden van teksten gegeven die je voor invulkaarten kan gebruiken.

**Voorbeeld 1: Klassiek**

Beste vrienden en familie,

We verwachten binnenkort een nieuw klein bundeltje vreugde en kunnen niet wachten om dit met jullie te vieren! Sluit je alsjeblieft aan bij ons voor een babyshower ter ere van [Naam van de aanstaande moeder] op [Datum] om [Tijd]. De locatie is [Adres]. Laat ons weten of je kunt komen, zodat we ons kunnen voorbereiden op een geweldige tijd samen.

Met liefde,
[Naam van de aanstaande ouders]

**Voorbeeld 2: Thema-gerelateerd**

Bijen, beertjes, en baby’s, oh mijn!

We zijn in blijde verwachting en we willen dit met je delen. Sluit je alsjeblieft aan bij ons voor een “Welkom bij de Dierentuin” babyshower ter ere van [Naam van de aanstaande moeder] op [Datum] om [Tijd]. De locatie is [Adres]. Kom verkleed als je favoriete dier of breng een pluche dierenvriendje mee! We hopen je daar te zien.

RSVP tegen [RSVP-datum].

**Voorbeeld 3: Gedicht**

Rozig en zacht, zoet en klein,
Een baby op komst, wat een wonder moet dat zijn.
[Naam van de aanstaande moeder] verwacht, het is waar,
Laten we haar verrassen met liefde en zorg.
Sluit je bij ons aan voor een babyshowerdag,
[Datum] om [Tijd], op onze speciale plek.
Laat ons weten of je erbij kunt zijn,
Om dit nieuwe leven te verwelkomen, zo fijn!

RSVP tegen [RSVP-datum].

Je kunt deze teksten aanpassen aan je eigen behoeften en ze combineren met de details van de babyshower, zoals de datum, tijd, locatie en eventuele thema’s. Vergeet niet om ook de RSVP-informatie toe te voegen, zodat gasten kunnen laten weten of ze aanwezig zullen zijn. Veel plezier bij het plannen van je babyshower! Je kunt dit ook allemaal samenvoegen tot een babyshower pakket.

https://babyshowersss.nl