Amsterdam Plaza
Image default
Aanbiedingen

Help! Hoe kom ik de lockdown door – Black Friday shopping!

We hebben een lockdown zonder dat we weten wanneer de horeca weer open mag. Geen nood. Er zijn nog manieren om alweer een lockdown door te komen. Lees snel verder en kom erachter.

Wees creatief

Heb je teveel voorraad ingekocht voor de feestdagen en heb je nog veel te veel over? Geef korting bij afhalen van gerechten. Op deze manier heb je toch omzet en hoef jij geen voedsel weg te gooien. Bekijk goed wat langer houdbaar is en maak een goed afhaalmenu. Om te laten weten moet je wel goed adverteren. Je kan bijvoorbeeld posters bedrukken een coronatest Amsterdam uitvoeren en her en der ophangen. Je kan ook menukaarten drukken en deze in de omgeving verspreiden als een soort flyer. Je kan bij posters ook kiezen voor de blueback optie. Hierdoor heeft de poster een blauwe achterkant. Met de blauwe achterkant schijnt de vorige opdruk niet door. Hierdoor kan je dezelfde plaats opnieuw hergebruiken zonder dat het teveel moeite kost.

Verhoog je naamsbekendheid

Met deze lockdown wil je wel dat je nog herkend wordt door het publiek en elke dag een spoedtest moeten uitvoeren. Verspreid daarom veel flyers in de buurt. Met flyers heb je een grote reikwijdte. Je moet ook niet teveel flyers doen want anders kan dit als spam gezien worden.

 

Maak gebruik van mobieltjes

Je kan ook je drukwerk verspreiden met een QR code erop. Hierdoor kunnen mensen met hun eigen mobiel via de code op je website komen. Via de website kunnen ze dan iets bestellen zodat jij weer omzet hebt. Maak dus slim gebruik van de technologie.

Ververs je raamstickers

Met deze lockdown heb je veel tijd over. Je kan je personeel aan het werk zetten door je raamstickers te vervangen. Op deze manier verander je dus iets kleins aan je pand waardoor voorbijgangers een nieuwe prikkel krijgen. Deze nieuwe prikkel kan ervoor zorgen dat voorbijgangers nieuwsgierig worden en een kijkje nemen bij jou.

Zorg voor een eyecatcher

Aangezien je ook nadenkt over je raam kan je ook nadenken over een eyecatcher buiten je restaurant. Stoepborden zijn hier erg geschikt voor bijvoorbeeld. Met een stoepbord etaleer je bijvoorbeeld je menukaart. Maar ook bijvoorbeeld acties en kortingen. Op deze manier blijven mensen even plakken omdat ze lezen wat er op je stoepbord staat.