Amsterdam Plaza
Zorg

Goed verzekerd bij Salland

Woont u in de provincie Gelderland of Overijssel en bent u op zoek naar een betrokken zorgverzekeraar? Dan is Salland de zorgverzekeraar in uw regio die bij u past. Salland is er voor iedereen, van jong tot oud en van gezond tot minder gezond. We maken dan ook geen onderscheid als het aankomt op de hoogte van de zorgpremie voor de basisverzekering. Deze is en blijft voor iedereen hetzelfde. Bij Salland zijn we van mening dat iedereen de beste zorg verdient en dat we dit voor elkaar mogelijk kunnen maken. We zetten ons hier op verschillende manieren voor in, al ruim anderhalve eeuw.

Basisverzekering en aanvullende verzekering

U kunt bij Salland een basisverzekering afsluiten. De inhoud hiervan is hetzelfde als bij elke andere zorgverzekeraar, maar de premie kan per verzekeraar verschillen. Daarnaast hebben we vier aanvullende verzekeringen samengesteld. U heeft dus een ruime keuze als het aankomt op de vergoeding van specifieke zorg of behandelingen. Ook een tandartsverzekering kunt u bij Salland afsluiten. Dit kan naast uw basisverzekering, ongeacht of u een aanvullende verzekering heeft. U stelt zelf het pakket samen dat het beste bij uw situatie en zorgbehoeften past.

Korting met collectieve zorgverzekering

Salland maakt afspraken met bedrijven in de regio, zodat u een collectieve zorgverzekering kunt afsluiten via uw werkgever. Dit heeft als voordeel dat u korting ontvangt op de zorgpremie. Daarnaast profiteert u van andere extra’s. Is uw gezin met u meeverzekerd, dan ontvangen ook zij korting op hun zorgpremie. Een collectieve zorgverzekering kan eventueel ook afgesloten worden via de sportvereniging waar u lid van bent. Wilt u weten of uw werkgever of uw vereniging afspraken heeft gemaakt met Salland? Kijk dan op het overzicht op onze website, of neem contact op zodat we met u mee kunnen kijken.

https://www.salland.nl