Amsterdam Plaza
Vervoer en transport

Gemakkelijk een brief de oceaan over

Het is niet moeilijk om een postpakket Suriname binnen te laten komen, je kunt deze namelijk net als andere, grotere pakketten met luchtvracht verzenden om zo jouw pakketje al snel te laten bezorgen. Op die manier ben je ook voor kleine pakketten en brieven verzekert van snelle en veilige bezorging zonder dat je voor onverwachte kosten komt te staan voor jezelf of voor de ontvanger. Luchtvracht is de beste optie voor kleinere pakketten omdat deze daar makkelijker veilig gesteld kunnen worden dan met zeevracht en de bezorging via de lucht is ook vaak sneller dan via de zee.

Bezorging op maat voor elke maat

Gebruik maken van luchtvracht wordt vaak geassocieerd met grote pakketten en partijen aan post die in één keer de zee over verstuurd worden, maar niks is minder waar. Ook wanneer u een enkele brief of postpakketje wilt laten bezorgen aan de andere kant van de oceaan kan ook deze mee in het vliegtuig. In deze gevallen wordt de envelop samen met anderen in veilig in het ruim samen gebundeld om schade en kwijtraken te voorkomen. Net zoals bij grotere pakketten wordt ook bij deze kleinere pakketten gekeken naar de afmetingen voor de kosten van het verzenden.

Waarom luchtvracht over zeevracht

Om een postpakket de oceaan over te sturen zijn er twee opties, via luchtvracht of via zeevracht. De beste optie in de meeste gevallen is luchtvracht, al helemaal als u een particulier bent en een enkel pakket op wilt sturen. Met luchtvracht heb je te maken met een veel kortere leveringstijd dan met zeevracht aangezien vrachtvluchten nu eenmaal vaker vertrekken en ook sneller de zee oversteken. Ook heb je bij luchtvracht meer overzichtelijke track en trace. Het is veel makkelijker om in te schatten wanneer het vliegtuig de andere kant van de oceaan bereikt dan dat het is om erachter te komen wanneer de boot de haven daar bereikt. Zo kun je sneller en betrouwbaarder het pakket bij de ontvanger laten aankomen.Gerelateerde artikelen

Wat is een taxi ?

Elektrische Scooter vs. Elektrisch Skateboard

De Nederlandse spoorwegen worden iedere dag voorzien van spooronderhoud