Amsterdam Plaza
Beauty en verzorging

Geen donkere oksels meer dankzij Skinlight en andere tips

Je bikini: check! Je zomerkleedjes: check! Je zonnebril: check! Donkere oksels: helaas ook check! Dat laatste neem je liever niet mee wanneer je op vakantie vertrekt naar een warme bestemming. Dan wil je van de zon kunnen genieten zonder dat je je hoeft te schamen over je lichaam. Vrouwen die last hebben van donkere oksels zien heel vaak op tegen de zomer of op reis gaan. De onthullende kledij komt dan weer boven en laat vaak die donkere oksels zien. Dit jaar hoef je daar gelukkig niet meer tegen op te zien want met dit artikel maak je voorgoed komaf met donkere oksels!

 

Donkere oksels na scheren

Wanneer we op reis gaan willen we ons vaak ontdoen van de meeste haartjes op ons lichaam: onze bikinilijn moet perfect zijn, de haren op onze benen moeten verdwenen zijn en de oksels worden geschoren. Daar maak jij misschien wel een fout die donkere oksels kan veroorzaken. Je oksels scheren kan namelijk een donkere huid tot gevolg hebben. Wanneer je je oksels gaat scheren, scheer je de haartjes aan de buitenkant van je lichaam weg. Echter blijven de haartjes aan de binnenkant wel zitten, alsook de wortels van de haren. Op deze manier kan het lijken, toch zeker wanneer je donkere haren hebt, alsof je een donkere huid hebt. Je oksels epileren is dus een betere manier. Zo neem je niet alleen de haren aan de buitenkant weg maar ook de haartjes en de wortels aan de binnenkant.

Goed insmeren tegen de zon

Niet alleen krijg je donkere oksels na scheren maar evengoed van te lang onbezonnen in de zon te hebben gelegen. Onze huid maakt pigment aan ter bescherming tegen de UV stralen van de zon. Wanneer dit proces normaal verloopt, dan krijgt je huid een mooi bruin kleurtje waarmee we altijd stoefen als we terugkomen van een reis. Echter kan dit proces ook verstoord geraken en dan maakt ons lichaam te veel pigment aan. Hierdoor krijgen we kleine pigmentophopingen, de vervelende bruine vlekjes dus. Van donkere oksels afkomen doe je dus door je goed in te smeren met een zonnecrème met een hoge beschermingsfactor. Niet alleen goed tegen het verbranden maar dus ook tegen donkere oksels.

 

Pigmentvlekkencrème

Wanneer je iemand bent die op reis zichzelf zeer goed insmeert, dan kan je ook een pigmentvlekkencrème mee nemen. Ga naar de drogisterij en haal Skinlight in huis. Skinlight is een huid blekende crème waarbij je van donkere oksels afkomen, mogelijk kan maken. Je hoeft hem alleen maar op je oksels of andere probleemzones aan te brengen, dit tot twee maal per dag, en je zal binnen de 14 dagen resultaat zien. Je hoeft geen schrik te hebben voor allergieën, Skinlight is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en heeft een neutrale PH waarde.

 

Gerelateerde artikelen

Ontspannen kan je bij de massagesalon in Hengelo

Smoothiebar huren In Amsterdam?

De complete gids voor de beste kapsels en hoe u ze kunt krijgen