Amsterdam Plaza
Aanbiedingen

Hoe kies je de juiste kerstverlichting?

Er is heel veel keuze als het gaat om kerstverlichting. Wil je korte-, lange- of clusterverlichting? En welk licht wil je dan? Dit zijn belangrijke vragen om over na te denken bij het kiezen van je verlichting. Wanneer je op zoek gaat naar kerstverlichting, zul je op bovenstaande punten moeten letten.

 

Kerstverlichting voor binnen of buiten?

Allereerst is het belangrijk om een keuze te maken waar je de verlichting gaat ophangen, is dat binnen of buiten?  Verlichting voor binnen is vaak gemakkelijker dan verlichting voor buiten. Het assortiment van kerstverlichting voor binnen is vaak uitgebreider. Wel kan er tegenwoordig veel verlichting zowel binnen als buiten worden opgehangen. Voor welke verlichting je ook gaat, ga altijd voor LED verlichting! LED verlichting is een stuk beter voor het milieu, hiermee bespaar je aanzienlijk op je energierekening. Daarnaast wordt LED verlichting een stuk minder warm, hierdoor wordt het brandgevaar kleiner. En LED verlichting gaat langer mee, vergeleken met een gloeilamp.

 

Voor buiten is het slim om te gaan voor kerstverlichting met een timer, zo kun je instellen wanneer de lampjes aan- en uit gaan. Dan hoef je niet meer elke ochtend en avond naar de tuin.

 

Om je gevel en het dak te verlichten, zou ik gaan voor ijspegelverlichting. De ijspegelverlichting is hier erg geschikt voor! De ijspegelverlichting is ook bestendig tegen vocht, regen en alle andere weersomstandigheden, perfect voor buiten!

 

Hoeveel lampafstand wil je?

Per verlichting is er ook keuze in de afstand tussen de lampjes, deze variëren van 10 cm tot 0,6 cm. Wij zeggen altijd:  ‘Hoe meer lampjes, hoe mooier!’. 
Clusterverlichting heeft de meeste lampjes (om de halve centimeter). Het voordeel van veel lampjes aan één snoer is dat je minder versiering nodig hebt om je kerstboom mooi te versieren. Alle clusterverlichting is koppelbaar en bestendig tegen vocht, ideaal voor buiten. Clusterverlichting is erg gemakkelijk te gebruiken. Veel mensen zijn vaak urenlang bezig met het uit de knoop halen van de verlichting. Bij onze clusterverlichting komen deze problemen niet voor.

 

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/gevelverlichting_1/ijspegelverlichting/

Gerelateerde artikelen

De ideale bijbaan voor studenten

Rolsteiger nodig? Steigerdeals!

Een fiscaal advocaat nodig?