Amsterdam Plaza
Image default
Aanbiedingen

Een groot led scherm bij uw horeca

Veel horeca wil graag een groot led scherm huren als er een WK of EK voetbal is. Eigenlijk willen ze dit bij meerdere grote evenementen mar vooral tijdens het WK en EK voetbal zie je dat er geen led scherm meer te huur is.

Alles is verhuurd in alle soorten en maten.

Deze led schermen zijn vaak tussen de 6 en 60 m2. Hierdoor kunnen heel veel mensen de wedstrijd volgen waardoor de horeca meer klanten drank kunnen verkopen.

Hoe werkt zo’n groot led scherm

Zo’n groot led scherm is opgebouwd uit kleinere modules. Al deze modules worden aan elkaar gekoppeld en dan van stroom en data voorzien. Doordat deze modules zo zijn gemaakt dat de LED’s aan de voorkant helemaal tot aan de rand zitten kunnen ze dus naadloos worden gekoppeld. Hierdoor krijg je dus een beeldscherm zonder naden of lijnen in het beeld.

Het led scherm wordt dan middels een videoprocessor aan een computer of tv gekoppeld. De videoprocessor converteert dan het signaal naar het led scherm zodat het op de juiste wijze wordt weergegeven.

Er zijn verschillende type van dit soort LED schermen. Zo worden ze onder anderen geleverd op een aanhanger. Het voordeel hiervan is dat ze het led scherm zo neer kunnen zetten en op kunnen starten. Als je voor een op maat gemaakt led scherm kiest dan wordt deze ter plekke opgebouwd. Er moet dan dus ook een constructie zijn om het scherm aan op te hangen. Dit kost uiteraard weer meer tijd en dus ook zijn er dan hogere kosten.

Als u op zoek bent naar een groot led scherm dan kunt u eens kijken bij Leddisplayexpert te Breda

https://www.leddisplayexpert.nl