Amsterdam Plaza
Image default
Dienstverlening

Een elektra bedrijf in Amsterdam nodig?

Kortsluiting in je huis is niet prettig, maar wist je ook dat dit levensgevaarlijk is? Er kan namelijk brand ontstaan. Bij een kortsluiting komt er ook altijd een stroomstoring bij kijken. Als er namelijk een kortsluiting komt, komt er super veel stroom bij vrij. Er komt zoveel stroom vrij dat de stop uit de meterkast springt, en dit is niet zo makkelijk op te lossen door een stop te vervangen. Mocht je dit toch snel willen op te lossen door het te vervangen zal er snel weer een nieuwe stroomstoring komen.

Door af en toe een gespecialiseerde elektricien naar uw meterkast te laten kijken verklein je de kans op kortsluitingen en stroomstoringen. Onze elektriciens in Amsterdam kunnen hierbij helpen.

Hoe ontstaat een kortsluiting en hoe spoor je hem op?

Kortsluiting ontstaat vaak door oude elektrische apparaten hier is het probleem ook makkelijk op te sporen. Je verwijdert alle stekkers van de uitgevallen groep en probeert 1 voor 1 weer een stekker erin te steken, valt op een moment de stroom weer uit dan heb je het probleem gevonden. Nog een voorbeeld van hoe een kortsluiting hebben kunnen ontstaan is het versmelten van twee elektriciteitskabels, er komt hier dan heel veel warmte bij vrij die niet weg kan hierdoor kan ook brand ontstaan. Er kunnen ook kabels beschadigd zijn tijdens het aanleggen tijdens de bouw of ze zijn op de verkeerde manier aangelegd. Wat de reden ook mag zijn het is niet leuk als er een kortsluiting komt, ook als je je bedenkt dat er brand kan ontstaan. Als de stoppen doorslaan door kortsluiting kunnen er vonken in de meterkast ontstaan, als deze vonken in het isolatiemateriaal komen kan er brand ontstaan.

Heeft u hulp nodig met kortsluitingen?

Het kan moeilijk zijn om de plek te vinden waar het heeft kunnen gebeuren of het mocht zelf niet lukken met kabels vervangen. Wij willen u daar graag bij helpen, wij staan 24/7 voor u klaar met onze spoedservice. Wij zijn bereikbaar via de volgende bedrijfsgegevens:

Adres: Bankwerkerij 39, 1021 NS Amsterdam

Telefoon: 085 019 0036

Provincie: Noord-Holland

Afspraken: elektricienamsterdam247.nl