Amsterdam Plaza
Image default
Dienstverlening

De gouden handjes van Elektricien Amstelveen

Wat een fijne, nieuwe plek had moeten zijn voor mij en mijn twee zoons, troffen wij aan als een waar slagveld. Mocht er een competitie zijn voor de meeste verborgen gebreken, dan had onze nieuwe woning met vlag en wimpel de prijs binnengesleept. Ik schrok me een hoedje toen ik erachter kwam dat naast het gas en licht, ook de elektriciteit in de helft van het huis niet goed was aangesloten. In paniek heb ik de eerste elektricien gecontacteerd die ik kon vinden. Om elf uur ‘s avonds belde ik naar Elektricien Amstelveen, met de stille hoop dat ik ondanks het tijdstip iemand aan de lijn zou krijgen. Nadat de telefoon twee keer was overgegaan, kreeg ik een medewerker aan de lijn. 

Direct gehandeld

Gezien de ernst van de situatie, heeft de medewerker meteen een team van ervaren elektriciens naar mijn woning gestuurd. Er viel direct een last van mijn schouders bij de gedachte dat er een experts naar mijn elektra netwerk zou komen kijken. De leidinggevende van het team arriveerde binnen een uur op locatie en was niet te spreken over wat hij in mijn woning aantrof. De elektra bleek er nog slechter aan toe dan ik als leek had kunnen inschatten. Mijn eerste emotie was woede, want hoe hadden de oude bewoners ons met zo’n verborgen bouwval kunnen opschepen? Gelukkig hebben de elektriciens adequaat gehandeld en kon ik de volgende dag weer gebruik maken van mijn elektriciteit. Wat een opluchting!

Ontzettend dankbaar

De mensen van Elektricien Amstelveen zijn niet alleen goed in het praktische deel van hun werk, ze hebben ook echt zorg en aandacht voor de klant. Ik moet toegeven dat ik niet de meest kalme persoon ben in stressvolle situaties, maar door de geruststellende woorden van de medewerkers bleef ik vertrouwen houden in een goede afloop. Deze heb ik gekregen en daar ben ik het bedrijf nog steeds ontzettend dankbaar voor.