Amsterdam Plaza
Image default
Telefonie

Bescherm jij je telefoon met een bookcase, bumper of hard hoesje?

De vraag of je over een telefoon beschikt, is haast overbodig geworden. De vraag over welk type hoesje je beschikt, kan echter veel verschillende antwoorden kennen. Bookcases, flipcases, zachte hoesjes, harde hoesjes, insteekhoesjes, bumpers en schokbestendige hoesjes: het aanbod lijkt oneindig te zijn! Daarbij komt dat er van ieder type hoesje vele soorten en maten zijn, namelijk hoesjes voor diverse typen telefoons en cases met uiteenlopende prints en in verschillende kleuren. De zoektocht naar het ideale hoesje voor jouw telefoon kan daarom wat tijd vereisen, maar met het onderstaande overzichtje zal je al snel wegwijs worden in het assortiment van iPhonehoesjes.nl.

1. Volledige bescherming met een bookcase

Bookcases verpakken jouw telefoon alsof het een cadeautje is. Het hoesje beschikt namelijk over een soort flap, die het scherm van jouw telefoon optimaal zal beschermen. Bovendien kun je er vaak ook je pasjes in kwijt, waardoor het ideaal is als je de deur uit moet. Daarnaast bestaan er bookcases in diverse kleuren en vormen, zoals het luxe tasje.

2. Bescherming door bumpers

Vind jij een bookcase maar onhandig door de omvang van de case? Kies dan voor een bumper als hoesje iPhone SE 2020! Deze biedt de minimale bescherming voor jouw telefoon, maar zal zeker het verschil maken. Wanneer jij je telefoon bijvoorbeeld in je tas bewaart, kan de bumper de ergste schokken namelijk opvangen.

3. Hard- of softcase

Biedt de bumper in jouw ogen te weinig bescherming, maar de bookcase te veel van het goede? Dan is een hard- of softcase echt iets voor jou! Deze vorm van het iPhone SE 2020 hoesje zal de achterkant en zijkanten van je telefoon namelijk bedekken en laat jouw scherm vrij, zodat je direct je meldingen kunt bekijken bij het oppakken van je telefoon.

Ben jij eruit welk type hoesje het moet worden? Ga dan snel naar de website van iPhonehoesjes.nl om het gehele assortiment te ontdekken!

https://iphonehoesjes.nl/