Amsterdam Plaza
Eten en drinken

Bakvormen kopen

Er zijn ontzettend veel verschillende bakvormen die je kunt kopen. Zo kun je denken aan leuke bakvormen voor verjaardagen van kinderen of simpele bakvormen voor cakes, cup cakes of taarten. 

 

Verschillende soorten bakvormen

Deze bakvormen vallen te verdelen in drie categorieën: 

  • Springvormen. Springvormen zijn de meest voorkomende bakvormen. Het zijn simpele ronde vormen die in verschillende afmetingen vallen te verkrijgen. 

  • Bakringen. Onder bakringen vallen kleine bakvormen en tulbanden. 

  • Bakblikken. Bakblikken worden gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld cakes of cup cakejes.

Deze soorten bakvormen kun je kopen in verschillende maten en van verschillende materialen zoals silicone, aluminium en metaal. 

Versieren

Door bakvormen te kopen kun je snel en gemakkelijk een prachtige taart maken. Wanneer de taart gebakken is het belangrijk om hem eerst af te laten koelen. Zo blijft de versiering goed zitten en smelt het niet. Hierna kun je de taart bekleden met  marsepein of rolfondant. Je kunt het best rolfondant gebruiken voor het bekleden van de taart. Marsepein plakt meer en is beter te gebruiken voor het maken van figuurtjes. Na deze stap kun je de taart nog verder versieren met kaarsjes, sprinkles, glitters of figuurtjes. Zo kun jij een schitterende taart maken die perfect bij iemand past. 

 

https://bakingqueen.nl/bakproducten/bakvormen/

Gerelateerde artikelen

4 voordelen van online boodschappen doen

Goedkoop bier

Eiwitten en Whey Protein zijn de bouwstenen van jouw lichaam!