Amsterdam Plaza
Woningen

Wat zijn de servies trends van dit moment?

Bij de moderne servies trends draait alles om eenvoud en functionaliteit. Steeds meer mensen kiezen voor gestroomlijnde ontwerpen die gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn van bedrijven als HK living. Keramische en glazen schalen zijn tegenwoordig populaire servies opties in de wereld. Als het gaat om het kiezen van bestek, zijn mensen op zoek naar strakke, minimalistische ontwerpen die passen bij elk type tafelsetting. als het op glaswerk aankomt, worden stemloze opties steeds populairder. Of je nu een grote groep wilt ontvangen of gewoon rustig thuis aan het dineren bent, deze moderne servies trends helpen je om de perfecte tafel te dekken.

Keramisch servies

Als je de afgelopen jaren in een hip restaurant of café bent geweest, heb je waarschijnlijk gemerkt dat keramisch servies steeds vaker wordt gebruikt. Waarom is keramisch servies zo populair geworden? Er zijn een paar redenen. Ten eerste is keramisch servies extreem veelzijdig. Het kan zowel voor dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden worden gebruikt. Ten tweede is het duurzaam. Een HK Living mok gaat bijvoorbeeld relatief lang mee als hij goed wordt onderhouden in vergelijking met andere merken. Ten slotte is het milieuvriendelijk. In tegenstelling tot wegwerpservies kan keramisch servies steeds opnieuw worden gebruikt. Als je op zoek bent naar een manier om je eetervaring te verbeteren, hoef je niet verder te zoeken dan keramisch servies. Je zult niet teleurgesteld worden.

Welk type servies is het beste voor dagelijks gebruik?

Op het gebied van servies zijn er veel verschillende soorten materialen die voor alledaagse doeleinden kunnen worden gebruikt. Sommige materialen zijn echter duurzamer dan andere en zijn bestand tegen herhaald gebruik. Keramisch servies is een populaire keuze voor dagelijks gebruik omdat het duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Een andere een van de meest populaire keuzes voor alledaags servies is porselein. Porselein is een keramiek soort die bij hoge temperaturen gebakken wordt, waardoor het sterk en stootvast is. Het is ook niet-poreus, dus het neemt geen vlekken of geuren op. Een andere populaire keuze voor alledaags servies is aardewerk. Steengoed wordt ook op hoge temperaturen gebakken, waardoor het duurzaam en splinter bestendig is. Het is echter iets minder poreus dan porselein, dus het kan na verloop van tijd wat vlekken en geuren opnemen.

Hoe kies ik een servies?

Als het tijd is om de tafel te dekken, zijn er een paar belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van je servies. De eerste is het evenement of de gelegenheid. Als je een formeel etentje organiseert, wil je servies kiezen dat eleganter en verfijnder is. Voor een informeel samenzijn kun je wat meer ontspannen zijn in je keuzes. Een andere belangrijke overweging is het soort voedsel dat je gaat serveren. Als je van plan bent stevige maaltijden te serveren, wil je gerechten die groot genoeg zijn voor ieders portie. Als je lichte maaltijden serveert, kun je kleinere borden en kommen kiezen. Houd tot slot rekening met je eigen persoonlijke stijl. Door servies te kiezen dat bij je smaak past, voelt elke maaltijd als een speciale gelegenheid.

Kijk eens op Homedeco.nl en shop je nieuwe HK Living servies voordelig.