Amsterdam Plaza
Tuin en buitenleven

Wat te doen tegen muggenoverlast in huis

Deze week was het weer om en nabij de twintig graden, dat is natuurlijk helemaal super. Het enige nadeel aan lekker weer is dat je ook weer meer muggen zult krijgen in je huis . Hierdoor kun je toch last krijgen van muggenoverlast, dit is voor niemand echt fijn. Vandaar dat je de muggen moet verwijderen, dit kun je doen door bijvoorbeeld citronella sticks te kopen maar ook door een muggenlamp te kopen. Waarschijnlijk weet je nog niet hoe je alles dan moet doen, dit is dan ook helemaal niet erg. Wij gaan je namelijk uitleggen hoe jij van die muggen af kan komen. Daarom voor jou hier een gids: wat te doen tegen muggen.

 

Wat te doen tegen muggenoverlast

Het eerste wat je kunt doen tegen muggenoverlast is ervoor zorgen dat de muggen geen aanleiding hebben om jou te steken. Dit kan gaan over verschillende dingen. Ten eerste moet je er voor zorgen dat je voor het slapen gaan een douche neemt. Als je namelijk minder zweet op je lichaam hebt dan zul je minder snel muggen krijgen. Ook is het belangrijk dat je niet te veel parfum op spijt. Dit is namelijk zeer zoet en dat is precies waar muggen van houden.. Daarnaast is het belangrijk dat je jouw huis een beetje netjes en schoon houdt. Dit houdt in dat je geen etensresten laat liggen en dat je geen fruit op de grond hebt, dit is ook erg zoet namelijk. Door dit te doen kun je al aardig wat muggen verjagen

Als dit allemaal nog niet echt lukt dan kun je altijd nog middeltjes kopen. Een voorbeeld is een anti muggenlamp. Deze lamp zorgt ervoor dat de muggen op het licht afkomen. Vervolgens gaan ze dood en komen ze in een bakje terecht, deze kun je gewoon even leeggooien in de prullenbak. Dat is toch veel fijner dan een of ander zelfgemaakt valletje. Precies, dat is zeker zo. Cyclone is trouwens een heel erg goed merk als je op zoek bent naar een goede muggenlamp voor buiten. Heel wat mensen geven aan dat dit de lamp is die er echt voor gezorgd heeft dat de muggen niet meer in het huis vliegen. Als je dit niet wilt halen dan kun je bijvoorbeeld ook een vorm van muggenspray halen. Deze werkt op zich ook vrij goed, een anti muggenlamp is alleen wel echt stukken beter. Goed, heb je dus last van muggen en ben je die beestjes wel een beetje zat? Doe er dan wat aan, je kunt het namelijk heel goed zelf regelen. Als je deze stappen doorloopt en als je een paar hulpmiddeltjes gebruikt ben je zo van de muggen af.