Amsterdam Plaza
Vakantie

Wat te doen in Amsterdam

Of je nou in Amsterdam woont of er binnenkort even naar toe gaat, het is leuk om er wat te doen. Er zijn leuke activiteiten in de buurt om je tijd mee door te brengen! Samen of alleen. Misschien ben je wel een kinderfeestje aan het organiseren. Dan wil je natuurlijk een leuke activiteit vinden voor de leeftijd van de kinderen. Heb je echt geen idee van wat je kan of zou willen doen, dan staan hier een paar voorbeelden.

Sport

Je kunt altijd leuke dingen doen in de buurt. Vooral als dit gaat om bewegen. Sport is iets wat iedereen zou moeten doen om gezond te blijven. Zo kun je in het Parkhuis, Synergy Yoga doen. Yoga is een pijnloze manier om je lichaam, geest en emoties in balans te brengen. En zo is er iedere week wel wat te doen! Ga eens voor een massage om je lichaam tot rust te laten komen of ga als vrouw naar pilates voor vrouwen. Je kunt gaan hardlopen of gaan kickboxen. Er is van alles te vinden ongeacht, je leeftijd of geslacht!

Cultuur en creatief

Ben je graag creatief bezig of wil je dit juist verder ontwikkelen? Ga op tekenles! Of misschien wel schilderles. Dit is ook leuk om eenmalig, of vaker als je wilt, met een groep vrienden te doen. Er zijn ook seizoensgebonden activiteiten. Zo kun je tijdens de kerstdagen een mooie kerstkrans maken. Ook leuk om met de kinderen te doen! 

Eten

Er zijn veel kook workshops en lessen die je kunt volgen. Als je graag in de keuken staat is het leuk om een keer les te nemen in een keuken die je helemaal niet kent. Of kom juist gezellig samen met mensen van dezelfde cultuur om samen een middagje lekker te eten en thee te drinken! Kook lessen zijn ook nog eens heel erg handig. Vooral als je van jezelf niet zo handig bent in de keuken. Ook zijn er buurtrestaurants. Je kunt hier terecht wanneer jezelf geen zin of tijd hebt om te koken. 

Vrijwilliger

Als je in Amsterdam woont en je tijd graag wilt vullen door behulpzaam te zijn kun je je altijd nog opgeven voor vrijwilliger! Misschien bij de sport of in het buurtrestaurant. Het ligt er maar net aan waar je interesse in hebt en waar ze hulp nodig hebben.