Amsterdam Plaza
Image default
Auto's en Motoren

Voordelen van private lease

Je rijdt in een nieuwe auto, betaalt een vast bedrag per maand en staat nooit voor verrassingen. Dat zijn voordelen waar je nog eens blij van wordt. Als berijder van een auto vergeet je soms hoe fijn autorijden kan zijn. Dat plezier hebben in autorijden wordt vaak verdrongen door de onvoorspelbare hoge kosten die een auto met zich mee kan brengen. Daarnaast is het opzij zetten van een bedrag voor de aanschaf van een volgende auto ook iets wat veel mensen zorgen baart. Met private lease hoef je jezelf geen zorgen meer te maken en kun je weer genieten van autorijden.

Financieel een verstandige keuze

Als je geld moet lenen om een auto aan te schaffen is private lease vaak een goedkopere oplossing. De reden hiervoor is eenvoudig, aan de verstrekker van de lening moet je rente betalen en deze rentepercentages zijn vaak best hoog. Door uit te rekenen wat je kwijt bent bij een leasemaatschappij voor je auto zul je zien dat die kosten vaak erg meevallen. Daarnaast kiezen veel mensen ook voor deze oplossing om hun spaargeld op een andere manier te besteden. Bijvoorbeeld om hun huis een stuk af te lossen of om te investeren in een bedrijf.

Voor oud en jong een prima keuze

Gepensioneerden die geen geld hebben kunnen dit vaak ook niet meer lenen. De reden hiervoor is dat ze geen inkomen meer hebben als basis voor de terugbetaling. Voor deze groep mensen is private lease een ideale oplossing. Je hoeft geen eigen geld te hebben je betaalt maandelijks een gelijk bedrag. Dit geldt ook voor jongeren die geen eigen geld hebben en ook nog geen vaste baan hebben. Ook zij kunnen geen geld lenen voor een auto. Dit is dan een prima oplossing.

Nieuwe auto

Het voordeel van het rijden van een auto via private lease is dat je vrijwel altijd in een nieuwe auto rijdt. Een auto die is voorzien van de laatste techniek op autogebied. Daarnaast is de kans dat een nieuwe auto stuk gaat natuurlijk ook veel kleiner dan een oudere auto. Dat is nog eens lekker rijden in een nieuwe auto.