Amsterdam Plaza
Vakantie

Vakantie? Kies voor een verblijf op een luxe camping in Frankrijk

Frankrijk is en blijft de ideale bestemming voor je kampeervakantie. Alleen al doordat het land zo enorm is, biedt Frankrijk voor ieder wat wils. Ruige kusten en luxe badplaatsen, prachtige rotsgebergtes en glooiende wijnregio’s. Frankrijk kent zoveel verschillende landschappen dat iedereen er zijn hart kan ophalen.

Combineer dit met de befaamde Franse keuken én het enorme aanbod aan campings en het is niet zo gek dat we elke zomer massaal de Route Soleil opzoeken om naar onze favoriete camping in Frankrijk te reizen.

Populaire plekken om in Frankrijk te kamperen

Île-de-France

Bij deze naam weet de kenner genoeg: Parijs. De stad der liefde is ook voor kampeerders toegankelijk. Hoe mooi is het om bij thuiskomst te kunnen zeggen dat je de zomer op Versailles hebt doorgebracht?

Côte d’Azur

De Côte d’Azur is de strandplaats waar de internationale jetset haar vrije tijd doorbrengt. Het is hier zien en gezien worden. Maar ook de prachtige natuurlijke omgeving is absoluut de moeite waard. Geen geld om je miljoenenjacht aan te meren? Kies dan een (verrassend betaalbare) luxe camping in dit deel van Frankrijk.

Kamperen aan de ruige kust van Bretagne

Hou je van de zee en de branding? In het noordwesten van Frankrijk ligt de regio Bretagne. Om hier te komen hoef je maar een dagje te rijden. De beloning die op je wacht is de kust van Bretagne. Deze is ronduit spectaculair. Gelukkig kent Bretagne ook mooie strandjes waar je in relatieve rust wat zonuurtjes kunt pakken.

Overal in Frankrijk genieten van luxe campings

Nieuwsgierig naar het complete aanbod luxe campings in Frankrijk? Kom naar www.glampings.com en je regelt in een oogwenk je hele zomervakantie!

Gerelateerde artikelen

Vakantiehuis Heeg: Droom je van een gezellig vakantiehuis in dit mooie dorp? Maak er realiteit van!

Wanneer komt u overnachten in een groepsaccommodatie in Friesland?

Bootverhuur Sneek, vaar over de prachtige Friese wateren