Amsterdam Plaza
Image default
Verbouwen

Uw woning verbouwen

Bent u van plan uw woning te verbouwen, of misschien wel helemaal te slopen? Dan kan Aannemer020.nl u daar bij helpen. Zij zijn gespecialiseerd is renovatie- en totaalsloop en houden hierbij ook rekening met de duurzaamheid. Alle materialen die nog bruikbaar zijn, zullen met beleid verwijderd worden. Alles wat niet meer te hergebruiken is, zal worden gerecycled. 

De indeling van de woning aanpassen

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u graag bepaalde muren zou willen verwijderen, of de hele indeling van uw woning wilt veranderen. Ook voor het slopen en plaatsen van muren en wanden kunt u Aannemer 020 inschakelen. Samen met u wordt er gekeken naar wat uw wensen zijn, hoe de woning in elkaar zit en wat de mogelijkheden zijn. Stel, u heeft een dichte keuken en zou deze graag open willen. Meestal is het dan mogelijk de tussenmuur eruit te slopen, zodat u een open en lichte keuken heeft.

Ook bij de slaapkamers is het vaak mogelijk het één en ander aan te passen. Heeft u nu op de eerste verdieping drie slaapkamers, en zou u daar graag twee kamers van maken? Dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde. Wanneer u graag de zolder om zou willen bouwen tot twee slaapkamers, is dit vaak gewoon mogelijk.

Allerlei sloopwerkzaamheden

Naast het slopen en plaatsen van muren en wanden kunt u voor nog andere sloopwerkzaamheden ook contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld wanneer uw hele woning gesloopt dient te worden, een oude schuur of garage. Ook voor bedrijven zijn wij inzetbaar. Wanneer uw bedrijfspand gesloopt moet worden, maar ook in het geval van een grote hal of zelfs een heel winkelcentrum. Al het puin wordt door ons afgevoerd, zodat u nergens last van heeft. Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland.

https://www.aannemer020.nl/