Amsterdam Plaza
Image default
Gezondheid

Tubigrip kopen

Verbandmiddelen nodig? 

Tubigrip is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van medische hulpmiddelen. Ze zijn het meest bekend om hun elastische verbanden, die in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn.

Tubigrip werd in 1957 opgericht door Hans Schober, een Oostenrijkse ondernemer. Schober had eerder een succesvol bedrijf in medische benodigdheden opgericht, genaamd Schober Group, voordat hij vertrok om Tubigrip op te richten. Tubigrip was oorspronkelijk gevestigd in Wenen, Oostenrijk en verhuisde vervolgens naar Keulen, Duitsland nadat het bedrijf was uitgekocht door een Duitse investeerder.

Sindsdien is Tubigrip uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van medische middelen in Europa met meer dan 500 medewerkers en een omzet van meer dan 1 miljard euro per jaar. 

Tubigrip is een webgebaseerde tool voor het genereren van inhoud. Het kan worden gebruikt om elk type inhoud te genereren, zoals blogs, artikelen en berichten op sociale media. 

Tubigrip is een innovatieve oplossing voor mensen die last hebben van hand- en armblessures. Het is een apparaat dat gebruikt kan worden als sling, bijvoorbeeld om de arm te ondersteunen tijdens herstel.

Het product is gemaakt door David en zijn team bij Ortho-Tec Solutions in Israël. Het is ontwikkeld om mensen te helpen met blessures zoals carpaal tunnel syndroom of schouderpijn.

De Tubigrip is niet alleen een tilband, hij beschikt ook over een nieuwe gepatenteerde technologie, de Tubigrip Grip, waarmee patiënten voorwerpen zoals kopjes of bestek kunnen vasthouden zonder ze te laten vallen. Bestel je tubigrip snel en voordelig op het internet. Vergelijk iedere webshop op prijs en kwaliteit.