Amsterdam Plaza
Image default
Vakantie

Tips voor een vakantie in de achtertuin

De zomer nadert en voor velen kan de zon niet snel genoeg gaan schijnen. Wandelen over het strand, struinen door de duinen en bijpraten in de tuin: dát is een zomer waar iedereen naar uitkijkt. Om die reden is er geen reden tot uitstel van de voorpret, want ook nu kunnen we vast voorbereiden op een onvergetelijke zomer. Heb jij bijvoorbeeld al een zonnige zomeroutfit in huis gehaald en beschik je al over een opblaasbare jacuzzi? Houd je kladblok er dan snel bij en begin aan het maken van een voorbereidingenlijstje.

1. Raak in de stemming

Heb jij de zomer nog niet in je bol? Dan is de eerste stap om je winteroutfit te verruilen voor een zonnige zomerlook, waarmee jij gelijk een zomers gevoel zal krijgen. Zet bijvoorbeeld een leuke zonnehoed op je hoofd, haal je slippers uit de kast, lak je nagels in pastelkleuren en laat highlights in je haar zetten. Op die manier zal je een ware make-over ondergaan en bereid jij je voor op een onvergetelijke zomer.

2. Bubbelen in de tuin

Verkoeling zoeken we allemaal, zodra de zon hoog aan de hemel staat. Waar de één echter een beschutte plek op zoekt en er een verkoelend drankje bij pakt, kiest de ander ervoor om de hele zomer lang een jacuzzi opblaasbaar in de tuin te zetten om in af te kunnen koelen. Heerlijk bubbelen in de zon, kletsen met vrienden in het bad of je hoofd tegen het hoofdsteuntje leggen na een lange werkdag: met de opblaasbare bubbelbaden van Opblaasbare Bubbelbaden is het allemaal mogelijk! Bovendien is er voor ieder een geschikte variant, want de jacuzzi’s bestaan in verschillende soorten en maten. Zo kies je uit vier- en zespersoons bubbelbaden en heb je de mogelijkheid om een jacuzzi met luchtstralen of juist waterjets aan te schaffen.

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/