Amsterdam Plaza
Aanbiedingen

Sierbestrating voor uw terras

Een mooie tuin is vaak het gevolg van een helemaal goed uitgedacht plan. Het is vaak een combinatie van borders gevuld met planten en delen bestrating. De bestrating in uw achtertuin kan de sfeer maken of breken, daarom is het verstandig om zorgvuldig te overwegen voor welk type decoratieve bestrating u kiest. In deze blog geven we u tips en inspiratie voor het leggen van bestrating in uw achtertuin!

 

Modern met grind

Het komt vaak voor dat er in tuinen een combinatie wordt gemaakt in het gebruiken van tegels en grind. Om dit soort ontwerpen een modern jasje te geven kunt u het grind in grote oppervlaktes gebruiken. Een voorbeeld van een grindsoort met een moderne uitstraling is split. Op deze manier uw tuin bestraten is eenvoudig en het geeft een stoere uitstraling. Om wat groen toe te voegen kunt u ruime borders aanleggen om deze te vullen met mooie volle planten, bijvoorbeeld met Lime Light Hortensia’s.

 

Lekker landelijk

Spreekt een tuin met een landelijke uitstraling u aan? Dan is het kiezen van nieuw gebakken klinkers met een ouderwetse en beetje vintage feel een goede zet. Dit soort stenen geven uw tuin een gezellige landelijke sfeer. Zorg ervoor dat de planten in uw tuin deze uitstraling complementeren. Zo heeft u straks een heerlijke tuin om in te genieten!

 

Combineren maar

Vindt u het lastig om te kiezen tussen verschillende soorten bestrating? Geen probleem en ga voor een combinatie! Het combineren van verschillende bestrating opties is een concept wat echt in de tijd van nu past. Vooral wanneer u voor een combinatie van natuurlijk hout met de moderne stijl van bestrating gaat. Deze twee materialen zorgen voor een goede balans in uw tuin. Zo kunt u ervoor kiezen om een stenen pad aan te leggen die leidt naar de houten veranda achter in uw tuin. 

 

Benodigdheden

Bij het bestraten van de tuin heeft u ook een aantal tools nodig, zoals een steenzaagmachine of een tegeldonkey om zware tegels mee te vervoeren. Voor deze benodigdheden kunt u terecht bij Visser & Visser. Zij helpen u graag verder!

 

https://www.visserenvisser.nl/