Amsterdam Plaza
Image default
Industrie

Professionele kookketels voor de grootkeuken

Instellingskeukens zijn de perfecte plaats om uw voedsel te laten koken, als u op zoek bent naar wat serieuze kookactie. Deze grote cateringfaciliteiten hebben een warme keuken die geweldig is voor het bereiden van warme gerechten zoals hartige stoofschotels en braadpannen in alle vormen; ze bevatten ook meestal een ijskast waar koude items zoals vlees kan gaan voordat ze worden gegrild of geroosterd op spiesen binnen de muren! De wasplaats ruimt op na beide soorten – de vuile spoelbak heeft te lijden van overstromingen als het buiten hard regent, maar gelukkig hebben deze plaatsen altijd minstens één droogkast beschikbaar zodat alles mooi schoon blijft, zelfs zonder de juiste verzorging.

In een grootkeuken vindt u alleen hoogwaardige horeca-apparatuur en die moet praktisch zijn. Een afwasmachine is in minder dan 5 minuten klaar, wat op het eerste gezicht misschien niet aantrekkelijk klinkt, maar het lijkt in niets op uw typische huishoudelijke apparaat!

Kookketels voor de warme keuken

Grootkeukens zijn perfect voor het bereiden van maaltijden op grote schaal. Soep kan bijvoorbeeld met honderden liters tegelijk worden gemaakt dankzij kookketels en er is zelfs apparatuur beschikbaar die het voedsel snel afkoelt, zoals snelkoelers, waarmee met name cateraars of fabrikanten die lokaal bezorgen ook van deze mogelijkheid gebruik kunnen maken bij hun dichtstbijzijnde huishoudelijke klanten die al eerder op hen hebben vertrouwd omdat ze weten wat voor service ieder van u verdient!

Industriële voedselverwerkende apparatuur 

Het bedrijf Spako is al sinds zijn oprichting actief in de sector van kookapparatuur. Hier kunnen bedrijven niet alleen ketels kopen, maar ook rookkasten en andere noodzakelijke artikelen voor de productie van snacks zoals vis- of vleesproducten. Het apparatuur van deze fabrikant zijn te vinden in slagerijen, grootkeukens, maar voornamelijk ook in de food processing industry. Grote organisaties gebruiken de ketels van Spako voor grootschalige productie van soepen, aardapelpuree, vleesgerechten en snacks. Denk bijvoorbeeld aan de kroketten en bitterballen. Deze zijn uitstekend te maken in een machine van Spako.