Amsterdam Plaza
Image default
Woning en Tuin

Kozijnen configurator voor het ideale kozijn

Oude huizen staan bekend om hun authentieke uitstraling, wat de prijs van de huizen vaak ook hoger maakt dan gemiddeld. Desondanks heeft het ook een aantal nadelen, waarvan mindere isolatie één is. De kou dringt door de kieren tussen de kozijnen en deurposten binnen, waardoor het in de zomer soms stikheet is in huis, terwijl het in de winter lijkt te vriezen in de woonkamer. Uiteraard is dat harstikke vervelend, maar er is gelukkig ook een oplossing voor. Bij Direct Een Kozijn kun je namelijk kunststof kozijnen bestellen, genaamd REHAU-kozijnen, die ideaal functioneren als isolatiemateriaal. Ben je benieuwd hoe je deze kozijnen samenstelt? Lees dan snel verder!

Direct Een Kozijn is al jaren een specialistische kozijnen fabriek en werkt met een configurator om kozijnen op maat te maken. Allereerst vul je de basisgegevens in deze configurator in, zoals het aantal delen waaruit het kozijn bestaat en de afmetingen. Vervolgens heb je de keuze uit verschillende soorten glas, waarbij je kan denken aan vast glas en verscheidene mogelijkheden in draaikiepramen. Daarna kun je het kozijn verder specificeren qua kleur en profiel, zodat deze volledig aansluit op jouw wensen en eisen voor het raam. Kies dus voor een kleur die bij de rest van het huis past en bepaal welk soort profiel nodig is om jouw huis optimaal te isoleren. Tot slot zie je hoe het kozijn samengesteld is, waarna er direct een prijs tot stand komt! Is dit niet hoe je het voor ogen had? Dan kun je de instellingen aanpassen om alsnog tot het ideale kozijn te komen.

Ervaar jij regelmatig last van de kou in de winter of warmte in de zomer? Pas dan jouw isolatie aan om de energierekening laag te houden. Bekijk de website van Direct Een Kozijn voor alle mogelijkheden of neem contact met ons op.

https://directeenkozijn.nl/