Amsterdam Plaza
Woning en Tuin

Een nieuwe bank kopen

Je wilt een nieuwe bank kopen die mooi past in je huiskamer. De zoektocht naar de juiste bank kan soms wel eens dagen, weken of maanden duren. Het aanbod is enorm, zowel online als offline. Je hebt natuurlijk voor jezelf een aantal punten bedacht waar je nieuwe bankstel aan moet voldoen! De meeste mensen willen een comfortabele en mooie bank. Iedereen heeft zijn eigen smaak en over smaak valt niet te twisten. Voor een groot aanbod van design en kwaliteitsvolle artikelen kun je terecht zelfs terecht bij een interieur winkel van Nederlandse bodem! Kijk eens naar de HK Living bank! Het ultieme voorbeeld van een succesvolle winkel dat ‘Dutch Design’ aanbiedt.

 

Heb je al eens gehoord van ‘Dutch Design’?

Tijdens de internationale meubelbeurs dat gehouden werd in Milaan (gelegen in Italie), werd de term ‘Dutch Design’ voor het eerst gebruikt. Nederland staat bekend om zijn goede en degelijke spullen, maar niet om haar geweldige designerskwaliteiten. Het is dus best speciaal dat deze uitspraak werd gebruikt op een Italiaanse meubelbeurs. Maar, niet onterecht! Het assortiment dat deze online winkel aanbiedt is werkelijk uniek! Deze stijl wordt omschreven als nieuw, origineel, warm, extravagant maar toch minimaal, kortom een geheel eigen stijl dus! Je ziet dit terug in de banken omdat er weinig poespas aanwezig is met een vleugje vintage. Dit zie je vooral terug in de materialen die gebruikt zijn om de bank te maken en de vorm van de bank. Deze stijl past dus ook erg goed bij een industriële look!

 

De verschillende soorten banken

De collectie geeft je de keuze tussen een complete bank als een bank met losse componenten. Voor de echte meubel-trendsetter is er dus de mogelijkheid om de losse componenten te mixen met elkaar. Stel je hebt een driedelige bank, dan zou je ervoor kunnen kiezen om alle 3 de stukken in een verschillende kleur te bestellen. Bij menig andere meubelwinkels is deze mogelijkheid er niet maar hier kun je je creativiteit de vrije loop laten!

 

Een bank voor binnen of buiten

Naast een bank voor je in huiskamer kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een bank voor buiten aan te schaffen. Heb je een mooi nieuw terras gelegd of wil je een bank in de tuin plaatsen, dan kun je ook bij deze winkel terecht. Je moet er wel rekening mee houden dat deze banken in de winter binnen opgeborgen worden. De kussens zijn niet bestand tegen grote weersinvloeden of agressieve schoonmaakmiddelen. Desalniettemin is het de moeite waard om zo’n eye-catcher te plaatsen in je tuin. Met de bijbehorende kussens laat je meteen een hele mooie indruk achter. 

Gerelateerde artikelen

Wand met planten, hoe u de muren van uw huis kunt opfleuren

Tips om een veilige trap te realiseren

Een betrouwbare slotenmaker