Amsterdam Plaza
Auto's en Motoren

Jong gebruikte auto’s voor een geweldige prijs

Kies uit verschillende jong gebruikte auto’s voor een scherpe en mooie prijs

Jong gebruikte auto’s zijn niet ouder dan twee jaar en hebben maximaal 30.000 km gereden. Het is dan ook een erg slimme investering voor uw onderneming. Of u nu op zoek bent naar een enkele wagen of meerdere auto’s, in alle gevallen doet het u zeker goed om een bezoek t brengen aan de specialist. Hier heeft u de keuze uit diverse occasions van topkwaliteit van verschillende merken. Naar wat voor soort wagen bent u op zoek van uw onderneming?

Jong gebruikte auto’s van Mercedes, Seat, Audi en Volkswagen

Gaat uw voorkeur uit naar jong gebruikte auto’s van Mercedes, Seat, Audi en Volkswagen? Of hecht u meer waarde aan een stationwagen, een stadsauto of een bestelbus? Breng gerust eens een bezoek aan de specialist en maak uw wensen kenbaar. Hier gaan ze graag samen met u om tafel zitten, om zodoende de mogelijkheden te bespreken die bij uw wensen en het budget passen. Voor verschillende prijsklassen zijn er wagens beschikbaar en u bent er te allen tijde van verzekerd dat u als ondernemer investeert in kwaliteit. Door het eigen importkanaal kunnen de auto’s tegen een zeer scherpe prijs worden aangeboden.

Het kopen van een wagen is nog nooit zo voordelig geweest bij de autospecialist!

Niet voor niets brengen steeds meer ondernemers een bezoek aan de autospecialist voor een nieuwe wagen. Hier zijn enkel auto’s van uitstekende kwaliteit in het assortiment opgenomen. Het kopen van een wagen is dus nog nog nooit zo voordelig geweest! Uiteraard kunt u uw eigen auto inruilen en u krijgt altijd een gunstig inruil voorstel. Komt u binnenkort een keer langs om het aanbod aan jong gebruikte auto’s met eigen ogen te bekijken? Het personeel ziet u graag verschijnen en ontvangt u hartelijk met een kopje koffie. Wellicht start u binnenkort de motor van uw gloednieuwe auto voor een scherpe en mooie prijs. Meer weten over het actuele aanbod? Neem in dat geval gerust eens een keer contact op met het personeel.