Amsterdam Plaza
Architectuur

Hoe kom je achter lichtstraat prijzen?

Een fout dat veel mensen maken is dat ze denken dat de lichtstraat prijzen bestaat uit wat de lichtstraat zelf kost, maar waar ze geen rekening mee houden is de installatie ervan. Installeren van een lichtstraat is duur en vereist bouwwerkzaamheden want een deel van het dak moet namelijk verwijderd worden.

Een lichtstraat vervangt een deel van het dak en voordat dit kan gebeuren moet dat deel van het dak verwijderd worden. Alleen verwijderen ervan is ook niet genoeg want het moet ook nog aangepast worden om het gewicht van de lichtstraat te dragen. De kosten hiervan moeten dus ook allemaal meegenomen worden om de lichtstraat prijzen te berekenen. Dit kan nogal duur uitpakken en daarom is het slim om dit altijd goed van te voren uit te zoeken.

Voor de precieze lichtstraat prijzen is het natuurlijk mogelijk om een offerte aan te vragen. In de offerte worden alle kosten meegenomen van de prijs van de lichtstraat zelf tot het installeren ervan. De kosten van het verbouwen en aanpassen van het dak zitten er ook dus in. Zo weet precies wat de lichtstraat prijzen zijn en kun je dus meteen zien of het in je budget past.

Gerelateerde artikelen

Een MJOP op maat