Amsterdam Plaza
Architectuur

Een MJOP op maat

Woningen, bedrijfspanden, musea en parkeergarages zijn allemaal voorbeelden van vastgoed, die geregeld onderhevig zijn aan onderhoud. Zo moeten de ramen van de panden regelmatig gewassen en gezeemd worden, zal het intercomsysteem soms vervangen moeten worden en zullen bepaalde panden verduurzaamd worden. Vaak gaan deze onderhoudszaken gepaard met hoge kosten, die niet iedere vastgoedeigenaar voor handen heeft, waardoor het van belang is om inzicht te krijgen in dit planmatige onderhoud. Is het namelijk mogelijk om over drie jaar zonnepanelen te installeren en moet het lukken om het pand binnen tien jaar in zijn geheel verduurzaamd te hebben? Laan35 helpt je hier graag een handje bij door een Meerjarenonderhoudsplan op te stellen, waaruit direct blijkt wat de onderhoudsplannen zijn voor de aankomende tien tot vijfentwintig jaar.

Een meerjarenonderhoudsplan, wat is dat?

Laan35 is gespecialiseerd in technisch vastgoedbeheer, wat inhoudt dat het planmatig onderhoud vastgelegd kan worden in een meerjarenplan door de adviseurs, maar ook dat er gezocht kan worden door hen naar geschikte uitvoerders voor deze plannen of spoedklussen. De MJOP wordt opgesteld op basis van een inspectie van het pand, gedurende welke foto’s gemaakt zullen worden van de huidige staat van het gebouw. Op die manier zal blijken in welke volgorde bepaalde onderhoudsbeurten plaats moeten vinden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens is het mogelijk om door Laan35 geschikte uitvoerders te laten vinden. Dit bespaart niet alleen kosten omdat de experts al beschikken over de juiste kennis en ervaring, maar het zal er ook voor zorgen dat de beste prijs-kwaliteitverhouding bewerkstelligd kan worden. Als dat dus niet als muziek in de oren klinkt?

Ik wil een MJOP!

Kan jij niet wachten tot er een meerjarenonderhoudsbegroting voor jou klaar ligt? Schroom dan niet om contact op te nemen met Laan35 via de website voor meer informatie over hun vaardigheden en diensten.

https://laan35.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe kom je achter lichtstraat prijzen?